,, ,

Dün Akşam Diziler Reytinglerde Düşüş Yaşadı, "Gaddar" Büyük Bir Yükseliş Yakaladı!

Yayın Akışı 06.04.2024 - 11:04, Güncelleme: 06.04.2024 - 11:23 2048 kez okundu.
 

Dün Akşam Diziler Reytinglerde Düşüş Yaşadı, "Gaddar" Büyük Bir Yükseliş Yakaladı!

Dün akşam yayınlanan dizilerin reytinglerinde düşüş yaşanırken, ‘Gaddar’ dizisi büyük bir yükseliş yakaladı ve en çok izlenen 2. dizi oldu
Dün akşam yayınlanan dizilerin reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC1 gruplarında genel bir düşüş yaşanırken, " Gaddar " dizisi büyük bir yükseliş yakalayarak AB ve ABC1'de günün en çok izlenen 2. dizisi oldu. Total Grubunda: Kızılcık Şerbeti : 7,39 () Yalı Çapkını : 4,51 () Gaddar: 4,25 () Ateş Kuşları : 1,69 () Rüzgarlı Tepe : 0,76 () Kan Çiçekleri : 0,66 () AB Grubunda: Kızılcık Şerbeti: 9,59 () Gaddar: 2,82 () Yalı Çapkını: 2,65 () Ateş Kuşları: 0,69 () Kan Çiçekleri : N/A Rüzgarlı Tepe: N/A ABC1 Grubunda: Kızılcık Şerbeti: 9,17 () Gaddar: 4,08 () Yalı Çapkını: 3,36 () Ateş Kuşları: 1,21 () Rüzgarlı Tepe: 0,51 () Kan Çiçekleri: N/A Değerlendirme: Dün akşam tüm diziler reytinglerde düşüş yaşarken, "Gaddar" dizisi hem Total hem de AB ve ABC1 gruplarında büyük bir yükseliş yakaladı. Dizi, AB ve ABC1'de günün en çok izlenen 2. dizisi olmayı başardı. Bu yükseliş, dizinin hikayesinin izleyiciler tarafından beğenildiğini ve önümüzdeki haftalarda da reytinglerini artırmaya devam edebileceğini gösteriyor. Diğer diziler ise reytinglerinde düşüş yaşadı. "Kızılcık Şerbeti" ve "Yalı Çapkını" dizileri Total ve AB gruplarında liderliklerini korurken, "Ateş Kuşları" ve "Rüzgarlı Tepe" dizileri reytinglerini korumakta zorlanıyor. "Kan Çiçekleri" dizisi ise AB ve ABC1 gruplarında reyting ölçümleri yapılabilecek kadar izleyici bulamadı.
Dün akşam yayınlanan dizilerin reytinglerinde düşüş yaşanırken, ‘Gaddar’ dizisi büyük bir yükseliş yakaladı ve en çok izlenen 2. dizi oldu

Dün akşam yayınlanan dizilerin reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC1 gruplarında genel bir düşüş yaşanırken, " Gaddar " dizisi büyük bir yükseliş yakalayarak AB ve ABC1'de günün en çok izlenen 2. dizisi oldu.

Total Grubunda:

AB Grubunda:

ABC1 Grubunda:

  • Kızılcık Şerbeti: 9,17 ()
  • Gaddar: 4,08 ()
  • Yalı Çapkını: 3,36 ()
  • Ateş Kuşları: 1,21 ()
  • Rüzgarlı Tepe: 0,51 ()
  • Kan Çiçekleri: N/A

Değerlendirme:

Dün akşam tüm diziler reytinglerde düşüş yaşarken, "Gaddar" dizisi hem Total hem de AB ve ABC1 gruplarında büyük bir yükseliş yakaladı. Dizi, AB ve ABC1'de günün en çok izlenen 2. dizisi olmayı başardı. Bu yükseliş, dizinin hikayesinin izleyiciler tarafından beğenildiğini ve önümüzdeki haftalarda da reytinglerini artırmaya devam edebileceğini gösteriyor.

Diğer diziler ise reytinglerinde düşüş yaşadı. "Kızılcık Şerbeti" ve "Yalı Çapkını" dizileri Total ve AB gruplarında liderliklerini korurken, "Ateş Kuşları" ve "Rüzgarlı Tepe" dizileri reytinglerini korumakta zorlanıyor.

"Kan Çiçekleri" dizisi ise AB ve ABC1 gruplarında reyting ölçümleri yapılabilecek kadar izleyici bulamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.