,, ,

Yalı Çapkını Dizisi Hakkında Bilgiler: Nerede Çekiliyor, Konusu ve Oyuncuları Kimler?

Tv-Dünyası 06.04.2024 - 11:19, Güncelleme: 06.04.2024 - 11:19 3408 kez okundu.
 

Yalı Çapkını Dizisi Hakkında Bilgiler: Nerede Çekiliyor, Konusu ve Oyuncuları Kimler?

Yalı Çapkını dizisi, farklı dünyalardan gelen Ferit ve Seyran’ın evlilik hikayesini anlatıyor; Star TV’de yayınlanıyor.
Yalı Çapkını dizisi, Gaziantep ve İstanbul'da çekiliyor. Gaziantep'teki çekimler tarihi konaklarda ve sokaklarda, İstanbul'daki çekimler ise Beşiktaş ve Galata gibi semtlerde yapılıyor. Dizinin konusu: Yalı Çapkını dizisi, Korhan Ailesi'nin torunu Ferit'in (Mert Ramazan Demir) ve Seyran'ın (Afra Saraçoğlu) aşk hikayesini konu alıyor. Ferit, özgür ruhlu ve sorumsuz bir hayat yaşayan bir gençtir. Seyran ise geleneklerine bağlı ve ailesine düşkün bir kızdır. Kaderin bir oyunu sonucu bu iki zıt karakter evlenmek zorunda kalırlar. Farklı dünyalardan gelen Ferit ve Seyran, evlilikleri boyunca birçok zorlukla karşılaşırlar. Dizinin oyuncuları: Afra Saraçoğlu (Seyran) Mert Ramazan Demir (Ferit) Çetin Tekindor (Halis Ağa) Gülçin Şantırcıoğlu (Suna) Emre Altuğ (Orhan) Gözde Kansu (Gülizar) Ersin Arıcı (Kazım) Beril Pozam (Belma) Doğukan Polat (Abidin) İrem Altuğ (Yıldız) Öznur Serçeler (Gönül) Hülya Duyar (İfakat) Diren Polatoğulları (Feriha) Sezin Bozacı (Hatice) Yiğit Tuncay (Boğaç) Buçe Buse Kahraman (Ayşe) Cansu Fırıncı (Nehir) Selen Özbayrak (Sude) Umut Gezer (Metin) Yalı Çapkını dizisi, Star TV ekranlarında yayınlanmaktadır. Dizinin türü: Aşk, dram Yönetmen: Burcu Alptekin Senarist: Mehmet Barış Günger Yapımcı: OGM Pictures Yayın tarihi: 2023 Bölüm sayısı: 28 (Şu ana kadar) Reytingler: Dizi, Total ve AB gruplarında iyi reytingler alıyor.
Yalı Çapkını dizisi, farklı dünyalardan gelen Ferit ve Seyran’ın evlilik hikayesini anlatıyor; Star TV’de yayınlanıyor.

Yalı Çapkını dizisi, Gaziantep ve İstanbul'da çekiliyor. Gaziantep'teki çekimler tarihi konaklarda ve sokaklarda, İstanbul'daki çekimler ise Beşiktaş ve Galata gibi semtlerde yapılıyor.

Dizinin konusu:

Yalı Çapkını dizisi, Korhan Ailesi'nin torunu Ferit'in (Mert Ramazan Demir) ve Seyran'ın (Afra Saraçoğlu) aşk hikayesini konu alıyor. Ferit, özgür ruhlu ve sorumsuz bir hayat yaşayan bir gençtir. Seyran ise geleneklerine bağlı ve ailesine düşkün bir kızdır. Kaderin bir oyunu sonucu bu iki zıt karakter evlenmek zorunda kalırlar. Farklı dünyalardan gelen Ferit ve Seyran, evlilikleri boyunca birçok zorlukla karşılaşırlar.

Dizinin oyuncuları:

Yalı Çapkını dizisi, Star TV ekranlarında yayınlanmaktadır.

Dizinin türü: Aşk, dram

Yönetmen: Burcu Alptekin

Senarist: Mehmet Barış Günger

Yapımcı: OGM Pictures

Yayın tarihi: 2023

Bölüm sayısı: 28 (Şu ana kadar)

Reytingler: Dizi, Total ve AB gruplarında iyi reytingler alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.