,, ,

Rüzgarlı Tepe Dizisi Hakkında Bilgiler: Nerede Çekiliyor, Konusu ve Oyuncuları Kimler?

Tv-Dünyası 06.04.2024 - 11:28, Güncelleme: 06.04.2024 - 11:28 3951 kez okundu.
 

Rüzgarlı Tepe Dizisi Hakkında Bilgiler: Nerede Çekiliyor, Konusu ve Oyuncuları Kimler?

Rüzgarlı Tepe dizisi, üç kardeşin babalarının vasiyeti üzerine bir araya gelmesini ve yaşadıkları olayları anlatıyor; Kanal D’de yayınlanıyor
Rüzgarlı Tepe dizisi, İstanbul'da çekiliyor. Çekimler Beykoz, Riva ve Polonezköy gibi semtlerde yapılıyor. Dizinin konusu: Rüzgarlı Tepe dizisi, birbirinden habersiz üç kardeşin, babalarının vasiyeti üzerine bir araya gelmesi ve yaşadıkları olayları konu alıyor. Dizinin ana karakterleri; Ateş (Ufuk Bayraktar), Deniz (Büşra Develi) ve Yağmur (Ayça Ayşin Turan)'dur. Ateş, ailenin en büyüğü ve sorumluluğunu en çok hisseden kişidir. Deniz, özgür ruhlu ve bağımsız bir kadındır. Yağmur ise ailenin en küçüğü ve en saf kişisidir. Farklı karakterlere sahip olan bu üç kardeş, babalarının mirasını korumak için birlikte mücadele etmek zorunda kalırlar. Dizinin oyuncuları: Ufuk Bayraktar (Ateş) Büşra Develi (Deniz) Ayça Ayşin Turan (Yağmur) Mehmet Aslantuğ (Cihan) Gülcan Arslan (Süreyya) Serdar Ortaç (Murat) Deniz Barut (Zeynep) Aslıhan Gürbüz (Elif) Elif Doğan (Ayşe) Burak Tamdoğan (Kadir) Sude Zülal Güler (Pelin) Yiğit Kirazcı (Umut) Batuhan Ekşi (Barış) Rüzgarlı Tepe dizisi, Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır. Dizinin türü: Dram, aile Yönetmen: Serdar Gözelekli Senarist: Eylem Caner, Ayfer Tunç Yapımcı: Most Production Yayın tarihi: 2024 Bölüm sayısı: 13 (Şu ana kadar) Reytingler: Dizi, Total ve AB gruplarında düşük reytingler alıyor. Eleştiriler: Dizi, hikayesi ve oyunculuklarıyla izleyicilerden karışık yorumlar alıyor.
Rüzgarlı Tepe dizisi, üç kardeşin babalarının vasiyeti üzerine bir araya gelmesini ve yaşadıkları olayları anlatıyor; Kanal D’de yayınlanıyor

Rüzgarlı Tepe dizisi, İstanbul'da çekiliyor. Çekimler Beykoz, Riva ve Polonezköy gibi semtlerde yapılıyor.

Dizinin konusu:

Rüzgarlı Tepe dizisi, birbirinden habersiz üç kardeşin, babalarının vasiyeti üzerine bir araya gelmesi ve yaşadıkları olayları konu alıyor. Dizinin ana karakterleri; Ateş (Ufuk Bayraktar), Deniz (Büşra Develi) ve Yağmur (Ayça Ayşin Turan)'dur. Ateş, ailenin en büyüğü ve sorumluluğunu en çok hisseden kişidir. Deniz, özgür ruhlu ve bağımsız bir kadındır. Yağmur ise ailenin en küçüğü ve en saf kişisidir. Farklı karakterlere sahip olan bu üç kardeş, babalarının mirasını korumak için birlikte mücadele etmek zorunda kalırlar.

Dizinin oyuncuları:

Rüzgarlı Tepe dizisi, Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır.

Dizinin türü: Dram, aile

Yönetmen: Serdar Gözelekli

Senarist: Eylem Caner, Ayfer Tunç

Yapımcı: Most Production

Yayın tarihi: 2024

Bölüm sayısı: 13 (Şu ana kadar)

Reytingler: Dizi, Total ve AB gruplarında düşük reytingler alıyor.

Eleştiriler: Dizi, hikayesi ve oyunculuklarıyla izleyicilerden karışık yorumlar alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.