,, ,

Büşra Develi Kimdir

Kimdir 15.06.2023 - 11:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 11:51 4560+ kez okundu.
 

Büşra Develi Kimdir

Büşra Develi Kimdir
Büşra Develi , Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu ve modeldir. 25 Ağustos 1993’te Kocaeli’de doğmuştur. Büşra Develi Aslen Tatar kökenli bir aileden gelmektedir. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünden mezun olmuştur. Büşra Develi Çocuk yaşta kameralar önüne geçse de oyunculuk eğitimini 25 yaşından sonra almaya başlamıştır. Büşra Develi , Şaşkın, Bitmiş Aşklar Müzesi, Ayla, Hadi Be Oğlum, Arada, Karakomik Filmler 2 gibi filmlerde rol almıştır. Büşra Develi Ayrıca Tatlı Küçük Yalancılar, Tatlı İntikam, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Fi, Dip, Kurşun gibi dizilerde oynamıştır. Büşra Develi 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olmuş ve Türkiye’yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazanmıştır. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçilmiştir. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dâhil olmak üzere çok sayıda ödül kazanmıştır.
Büşra Develi Kimdir

Büşra Develi , Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu ve modeldir. 25 Ağustos 1993’te Kocaeli’de doğmuştur. Büşra Develi Aslen Tatar kökenli bir aileden gelmektedir. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünden mezun olmuştur. Büşra Develi Çocuk yaşta kameralar önüne geçse de oyunculuk eğitimini 25 yaşından sonra almaya başlamıştır.

Büşra Develi , Şaşkın, Bitmiş Aşklar Müzesi, Ayla, Hadi Be Oğlum, Arada, Karakomik Filmler 2 gibi filmlerde rol almıştır.  Büşra Develi Ayrıca Tatlı Küçük Yalancılar, Tatlı İntikam, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Fi, Dip, Kurşun gibi dizilerde oynamıştır.

Büşra Develi 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olmuş ve Türkiye’yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazanmıştır. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçilmiştir. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dâhil olmak üzere çok sayıda ödül kazanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.