,, ,

Kan Çiçekleri dizisinin konusu nedir?

Tv-Dünyası 10.07.2023 - 17:20, Güncelleme: 10.07.2023 - 17:24 4170+ kez okundu.
 

Kan Çiçekleri dizisinin konusu nedir?

Kan Çiçekleri dizisinin konusu nedir?
Kan Çiçekleri , Kanal 7 ’de yayınlanan bir günlük dizi olup, iki aile arasındaki kan davasını ve bu davaya kurban giden bir aşkı konu edinmektedir. Dizinin yönetmenliğini Ömer Baykal ve Levent Türkan yapmaktadır. Dizinin Konusu Dizide, Karabey ve Demir aileleri arasında yıllardır süren kan davası yüzünden birçok kayıp verilmiştir. Bu kan davasını bitirmek için iki aileden birer kişi evlenmeye zorlanır. Bu kişiler Baran ve Dilan’dır. Baran, kan davasından hoşlanmayan, vicdanlı ve merhametli bir gençtir. Dilan ise hayalleri ve umutları elinden alınan, güzel ve masum bir kızdır. İkisi de istemedikleri bu evliliğe razı olurlar ama zamanla birbirlerine aşık olurlar. Ancak ailelerinin düşmanlığı ve geçmişin acıları onların mutluluğuna engel olmaya devam eder Dizide şu oyuncular rol almaktadır: Yağmur Yüksel - Dilan Karabey Barış Bektaş - Baran Demir Berkay Çınar - Cemal Karabey Selinay Taşol - Zeynep Demir Nalan Örgüt - Azade Karabey Erol Yavan - Kudret Karabey Hasan Ballıktaş - Seyit Demir Hilal Kuvvet - Hanife Demir Yılmaz Ulutaş - Hasan Karabey Ekrem Aral Tuna - Cevdet Demir Dilek Güler - Cevriye Demir Ceyda Pınar - Derya Yıldız Göksel Kayahan - Cihan Karabey Gökhan Gürdeyiş - Fırat Karabey Halit Erman Ersoy - Tuncay Kejanlı Nuray Şerefoğlu - Kader Güler Buse Bedir - Gül Güler
Kan Çiçekleri dizisinin konusu nedir?

Kan Çiçekleri , Kanal 7 ’de yayınlanan bir günlük dizi olup, iki aile arasındaki kan davasını ve bu davaya kurban giden bir aşkı konu edinmektedir. Dizinin yönetmenliğini Ömer Baykal ve Levent Türkan yapmaktadır.

Dizinin Konusu
Dizide, Karabey ve Demir aileleri arasında yıllardır süren kan davası yüzünden birçok kayıp verilmiştir. Bu kan davasını bitirmek için iki aileden birer kişi evlenmeye zorlanır. Bu kişiler Baran ve Dilan’dır. Baran, kan davasından hoşlanmayan, vicdanlı ve merhametli bir gençtir. Dilan ise hayalleri ve umutları elinden alınan, güzel ve masum bir kızdır. İkisi de istemedikleri bu evliliğe razı olurlar ama zamanla birbirlerine aşık olurlar. Ancak ailelerinin düşmanlığı ve geçmişin acıları onların mutluluğuna engel olmaya devam eder

Dizide şu oyuncular rol almaktadır:

Yağmur Yüksel - Dilan Karabey
Barış Bektaş - Baran Demir
Berkay Çınar - Cemal Karabey
Selinay Taşol - Zeynep Demir
Nalan Örgüt - Azade Karabey
Erol Yavan - Kudret Karabey
Hasan Ballıktaş - Seyit Demir
Hilal Kuvvet - Hanife Demir
Yılmaz Ulutaş - Hasan Karabey
Ekrem Aral Tuna - Cevdet Demir
Dilek Güler - Cevriye Demir
Ceyda Pınar - Derya Yıldız
Göksel Kayahan - Cihan Karabey
Gökhan Gürdeyiş - Fırat Karabey
Halit Erman Ersoy - Tuncay Kejanlı
Nuray Şerefoğlu - Kader Güler
Buse Bedir - Gül Güler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.