,, ,

Gaddar Nerede Çekiliyor, Konusu ve Oyuncuları Kimler?

Tv-Dünyası 06.04.2024 - 11:07, Güncelleme: 06.04.2024 - 11:10 3628 kez okundu.
 

Gaddar Nerede Çekiliyor, Konusu ve Oyuncuları Kimler?

Gaddar dizisi, İstanbul ve Şanlıurfa’da çekiliyor; Dağhan’ın ailesini koruma ve sevdiklerini geri kazanma mücadelesi anlatılıyor.
Gaddar dizisi, İstanbul ve Şanlıurfa'da çekiliyor. İstanbul'daki çekimler Beykoz , Galata ve Beşiktaş gibi semtlerde, Şanlıurfa'daki çekimler ise Balıklı Göl ve Halfeti gibi bölgede yapılıyor. Dizinin konusu: Dağhan ( Çağatay Ulusoy ), üç çocuklu bir ailenin en büyüğü olarak, ailesine yardım etmek ve onları mutlu etmek için çabalayan bir gençtir. Uzun süren askerlik görevinden sonra eve dönen Dağhan, sevdiği kız Aydan'ın ( Sümeyye Aydoğan ) onu terk ettiğini ve kardeşi Rüzgar'ın ( Fatih Berk Şahin ) karanlık bir dünyaya sürüklendiğini görür. Dağhan, ailesini korumak ve sevdiklerini geri kazanmak için büyük bir mücadeleye girişir. Dizinin oyuncuları: Çağatay Ulusoy (Dağhan) Sümeyye Aydoğan (Aydan) Onur Saylak (Kenan) Erdal Özyağcılar (Salih) Laçin Ceylan (Emine) Hakan Salınmış (Murat) Müge Bayramoğlu (Nermin) Deniz Özerman (Elif) Neslihan Yeldan (Saadet) Fatih Berk Şahin (Rüzgar) Aytek Şayan (Cemil) Musab Ekici (Ufuk) Uğur Yıldıran (Okan) Gaddar dizisi, Fox TV ekranlarında yayınlanmaktadır. Dizinin türü: Dram, aksiyon Yönetmen: Sinan Öztürk Senarist: Ayfer Tunç Yapımcı: Med Yapım Yayın tarihi: 2024 Bölüm sayısı: 10 (Şu ana kadar)
Gaddar dizisi, İstanbul ve Şanlıurfa’da çekiliyor; Dağhan’ın ailesini koruma ve sevdiklerini geri kazanma mücadelesi anlatılıyor.

Gaddar dizisi, İstanbul ve Şanlıurfa'da çekiliyor. İstanbul'daki çekimler Beykoz , Galata ve Beşiktaş gibi semtlerde, Şanlıurfa'daki çekimler ise Balıklı Göl ve Halfeti gibi bölgede yapılıyor.

Dizinin konusu:

Dağhan ( Çağatay Ulusoy ), üç çocuklu bir ailenin en büyüğü olarak, ailesine yardım etmek ve onları mutlu etmek için çabalayan bir gençtir. Uzun süren askerlik görevinden sonra eve dönen Dağhan, sevdiği kız Aydan'ın ( Sümeyye Aydoğan ) onu terk ettiğini ve kardeşi Rüzgar'ın ( Fatih Berk Şahin ) karanlık bir dünyaya sürüklendiğini görür. Dağhan, ailesini korumak ve sevdiklerini geri kazanmak için büyük bir mücadeleye girişir.

Dizinin oyuncuları:

Gaddar dizisi, Fox TV ekranlarında yayınlanmaktadır.

Dizinin türü: Dram, aksiyon

Yönetmen: Sinan Öztürk

Senarist: Ayfer Tunç

Yapımcı: Med Yapım

Yayın tarihi: 2024

Bölüm sayısı: 10 (Şu ana kadar)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.