,, ,

Kızılcık Şerbeti Dizisi Hakkında Bilgiler: Nerede Çekiliyor, Konusu ve Oyuncuları Kimler?

Tv-Dünyası 06.04.2024 - 11:14, Güncelleme: 06.04.2024 - 11:14 3398 kez okundu.
 

Kızılcık Şerbeti Dizisi Hakkında Bilgiler: Nerede Çekiliyor, Konusu ve Oyuncuları Kimler?

Kızılcık Şerbeti dizisi, iki farklı ailenin çocuklarının evliliği ve yaşadıkları uyum problemlerini konu alıyor; Show TV’de yayınlanıyor
Kızılcık Şerbeti dizisi, İstanbul'da çekiliyor. Çekimler Beykoz, Ataşehir ve Üsküdar gibi semtlerde yapılıyor. Dizinin konusu: Kızılcık Şerbeti dizisi, birbirinden çok farklı iki ailenin, çocuklarının evliliğiyle bir araya gelmesi ve yaşadıkları uyum problemlerini konu alıyor. Dizinin ana karakterleri; geleneklerine bağlı bir aileden gelen Kıvılcım ( Sıla Türkoğlu ) ve modern bir aileden gelen Fatih ( Doğukan Güngör )'dür. Farklı hayat tarzlarına ve bakış açılarına sahip olan bu iki aile, çocuklarının mutluluğu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Dizinin oyuncuları: Sıla Türkoğlu (Kıvılcım) Doğukan Güngör (Fatih) Evrim Doğan (Pembe) Selin Türkmen (Çimen) Sibel Taşçıoğlu (Önem) Erdem Akakçe (Nihat) Müge Boz (Nursema) Barış Yalçın (Mete) Burcu Cavrar (Aysel) Levent Üzümcü (Adem) Fatih Al (Umut) Gizem Güneş (Eylül) Tuna Orhan (Doğan) Kızılcık Şerbeti dizisi, Show TV ekranlarında yayınlanmaktadır. Dizinin türü: Aile, dram Yönetmen: Feride Kaytan Senarist: Gül Abus Semerci Yapımcı: Gold Film Yayın tarihi: 2023 Bölüm sayısı: 24 (Şu ana kadar) Reytingler: Dizi, Total ve AB gruplarında iyi reytingler alıyor.
Kızılcık Şerbeti dizisi, iki farklı ailenin çocuklarının evliliği ve yaşadıkları uyum problemlerini konu alıyor; Show TV’de yayınlanıyor

Kızılcık Şerbeti dizisi, İstanbul'da çekiliyor. Çekimler Beykoz, Ataşehir ve Üsküdar gibi semtlerde yapılıyor.

Dizinin konusu:

Kızılcık Şerbeti dizisi, birbirinden çok farklı iki ailenin, çocuklarının evliliğiyle bir araya gelmesi ve yaşadıkları uyum problemlerini konu alıyor. Dizinin ana karakterleri; geleneklerine bağlı bir aileden gelen Kıvılcım ( Sıla Türkoğlu ) ve modern bir aileden gelen Fatih ( Doğukan Güngör )'dür. Farklı hayat tarzlarına ve bakış açılarına sahip olan bu iki aile, çocuklarının mutluluğu için bir araya gelmek zorunda kalırlar.

Dizinin oyuncuları:

Kızılcık Şerbeti dizisi, Show TV ekranlarında yayınlanmaktadır.

Dizinin türü: Aile, dram

Yönetmen: Feride Kaytan

Senarist: Gül Abus Semerci

Yapımcı: Gold Film

Yayın tarihi: 2023

Bölüm sayısı: 24 (Şu ana kadar)

Reytingler: Dizi, Total ve AB gruplarında iyi reytingler alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.