,, ,

Nigar Yıldırım Kimdir?

Kimdir 30.04.2024 - 09:31, Güncelleme: 30.04.2024 - 12:50 2764 kez okundu.
 

Nigar Yıldırım Kimdir?

Ankara’nın yeteneği Nigar Yıldırım, müzikteki tutkulu serüvenini yeni hiti ‘Yandık’ ile taçlandırıyor!
Nigar Yıldırım Ankara'nın Çankaya ilçesinde doğdu ve gerçekten harika bir çocukluk geçirdi. 12 yaşındayken kısa bir süre keman eğitimi aldım ve okulda daima koro solisti olarak yer aldı. CSO sahnesinde çok sesli korolarla performans sergileme şansını birçok kez yakaladım. Üniversite eğitimimi Eskişehir'de istatistik üzerine aldı ve öğrencilik yıllarını gerçekten unutulmazdı. Anadolu Üniversitesi Konservatuvarı'nda şan dersleri aldım, biraz da gitar ve ses nefesi terapileri dersleriyle ilgilendim. Eskişehir'de bulunduğum süre boyunca küçük bir kafede çeşitli programlar düzenledim. İlk kazandığım para 15 TL idi ve o anın heyecanını hala hatırlıyorum, o sene 2008'di. Sonrasında 222 Park'ta çalışmaya başladım ve bu deneyim benim için büyük bir öğrenme kaynağı oldu. Nigar Yıldırım Farklı şehirleri gezdim, sahnelerde performanslar sergiledim ve sonunda Ankara'ya yerleştim. Zeki Bar'da başladığım sahne hayatımı hala sürdürüyorum ve artık Ankara'da birçok mekanda çalışıyorum. "Yandık" adlı şarkıyı Eylül ayında keşfettim ve sözleri ile müziği sevgili Özlem Güneykaya'ya ait. O günden beri, aranjörüm Emre Kiral, prodüktörüm Hasan Demirok ve menajerim Osman Özyurt ile birlikte gece gündüz çalışarak emek harcadık. Nigar Yıldırım Şarkıma emeği geçen tüm dostlarımın değeri benim için paha biçilemezdir. Türkiye'nin en iyi isimleriyle çalışmak gerçekten büyük bir şans. Önümüzde yeni single ve albüm projeleri var, ayrıca akustik çalışmalar da yapıyoruz. Yolumuz uzun ve meşakkatli olabilir, ama tüm gücüm, enerjim ve heyecanım ile hazırım bu yolculuğa devam etmeye.
Ankara’nın yeteneği Nigar Yıldırım, müzikteki tutkulu serüvenini yeni hiti ‘Yandık’ ile taçlandırıyor!

Nigar Yıldırım Ankara'nın Çankaya ilçesinde doğdu ve gerçekten harika bir çocukluk geçirdi. 12 yaşındayken kısa bir süre keman eğitimi aldım ve okulda daima koro solisti olarak yer aldı. CSO sahnesinde çok sesli korolarla performans sergileme şansını birçok kez yakaladım. Üniversite eğitimimi Eskişehir'de istatistik üzerine aldı ve öğrencilik yıllarını gerçekten unutulmazdı. Anadolu Üniversitesi Konservatuvarı'nda şan dersleri aldım, biraz da gitar ve ses nefesi terapileri dersleriyle ilgilendim. Eskişehir'de bulunduğum süre boyunca küçük bir kafede çeşitli programlar düzenledim. İlk kazandığım para 15 TL idi ve o anın heyecanını hala hatırlıyorum, o sene 2008'di.


Sonrasında 222 Park'ta çalışmaya başladım ve bu deneyim benim için büyük bir öğrenme kaynağı oldu. Nigar Yıldırım Farklı şehirleri gezdim, sahnelerde performanslar sergiledim ve sonunda Ankara'ya yerleştim. Zeki Bar'da başladığım sahne hayatımı hala sürdürüyorum ve artık Ankara'da birçok mekanda çalışıyorum. "Yandık" adlı şarkıyı Eylül ayında keşfettim ve sözleri ile müziği sevgili Özlem Güneykaya'ya ait. O günden beri, aranjörüm Emre Kiral, prodüktörüm Hasan Demirok ve menajerim Osman Özyurt ile birlikte gece gündüz çalışarak emek harcadık.


Nigar Yıldırım Şarkıma emeği geçen tüm dostlarımın değeri benim için paha biçilemezdir. Türkiye'nin en iyi isimleriyle çalışmak gerçekten büyük bir şans. Önümüzde yeni single ve albüm projeleri var, ayrıca akustik çalışmalar da yapıyoruz. Yolumuz uzun ve meşakkatli olabilir, ama tüm gücüm, enerjim ve heyecanım ile hazırım bu yolculuğa devam etmeye.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.