,, ,

Jamie Foxx ve Cameron Diaz’ın Yeni Macerası: Back in Action

Tv-Dünyası 16.05.2024 - 10:05, Güncelleme: 16.05.2024 - 10:15 9060+ kez okundu.
 

Jamie Foxx ve Cameron Diaz’ın Yeni Macerası: Back in Action

Jamie Foxx ve Cameron Diaz’ın başrolde olduğu ‘Back in Action’, 15 Kasım’da Netflix’te. Aksiyon dolu hikaye, casusluk dünyasına geri dönen bir çifti anlatıyor.
Netflix , başrollerinde Jamie Foxx ve Cameron Diaz ’a yer veren Back in Action ’ın yayın tarihini filmden ilk görsellerle paylaştı.   Back in Action , CIA casusluğunu bırakıp aile kurmaya karar veren Emily ve Matt’e odaklanıyor. Gerçek kimlikleri ortaya çıkan ikili, casusluk dünyasına geri çekilmek zorunda kalıyor. Kariyerleri boyunca pek çok kez farklı hikayelerde birlikte yer alan Jamie Foxx ve Cameron Diaz bu defa yepyeni bir maceraya atılıyor.    Aksiyon dolu hikayesiyle merak uyandıran Back in Action, 15 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.   Back in Action Hakkında: CIA casusluğunu bırakıp aile kurmaya karar veren Emily ve Matt, kimlikleri ortaya çıkınca, casusluk dünyasına geri çekilmek zorunda kalırlar.   Yönetmen: Seth Gordon   Senaristler: Seth Gordon ve Brendan O’Brien   Yapımcılar: Jenno Topping, Peter Chernin ve Sharla Sumpter Bridgett (Chernin Entertainment); Beau Bauman (Good One Productions); Seth Gordon (Exhibit A)   Yürütücü Yapımcılar: Jamie Foxx, Datari Turner, Brendan O’Brien, Tim Lewis   Oyuncular: Jamie Foxx , Cameron Diaz , Kyle Chandler , Glenn Close , Andrew Scott , Jamie Demetriou , McKenna Roberts , Rylan Jackson     Biz Kimiz? Netflix, 190’dan fazla ülkede 270 milyon kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.  
Jamie Foxx ve Cameron Diaz’ın başrolde olduğu ‘Back in Action’, 15 Kasım’da Netflix’te. Aksiyon dolu hikaye, casusluk dünyasına geri dönen bir çifti anlatıyor.

Netflix , başrollerinde Jamie Foxx ve Cameron Diaz ’a yer veren Back in Action ’ın yayın tarihini filmden ilk görsellerle paylaştı.

 

Back in Action , CIA casusluğunu bırakıp aile kurmaya karar veren Emily ve Matt’e odaklanıyor. Gerçek kimlikleri ortaya çıkan ikili, casusluk dünyasına geri çekilmek zorunda kalıyor. Kariyerleri boyunca pek çok kez farklı hikayelerde birlikte yer alan Jamie Foxx ve Cameron Diaz bu defa yepyeni bir maceraya atılıyor. 

 

Aksiyon dolu hikayesiyle merak uyandıran Back in Action, 15 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.

 

Back in Action Hakkında:

CIA casusluğunu bırakıp aile kurmaya karar veren Emily ve Matt, kimlikleri ortaya çıkınca, casusluk dünyasına geri çekilmek zorunda kalırlar.


 

Yönetmen: Seth Gordon
 

Senaristler: Seth Gordon ve Brendan O’Brien
 

Yapımcılar: Jenno Topping, Peter Chernin ve Sharla Sumpter Bridgett (Chernin Entertainment); Beau Bauman (Good One Productions); Seth Gordon (Exhibit A)
 

Yürütücü Yapımcılar: Jamie Foxx, Datari Turner, Brendan O’Brien, Tim Lewis

 

Oyuncular:  Jamie Foxx , Cameron Diaz , Kyle Chandler , Glenn Close , Andrew Scott , Jamie Demetriou , McKenna Roberts , Rylan Jackson
 

 

Biz Kimiz?

Netflix, 190’dan fazla ülkede 270 milyon kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.