,, ,

Ateş Kuşları Oyuncuları

Tv-Dünyası 17.06.2023 - 12:50, Güncelleme: 17.06.2023 - 12:59 5747+ kez okundu.
 

Ateş Kuşları Oyuncuları

Ateş Kuşları Oyuncuları? ateş kuşları nerede çekiliyor? ateş kuşları hangi gün?
Ateş Kuşları, ATV ’de yayınlanan bir dizi. Ateş Kuşları dizisinin yönetmenliğini Benal Tairi , Gökhan Ayiz , Yıldız Aşanboğa ve Bülent İşbilen üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor. Dizi, dram türünde bir yapım olarak izleyicileri ekrana bağlıyor  Ateş Kuşları dizisi hakkında size bilgi verebilirim. Ateş Kuşları , Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 13 Ocak 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Benal Tairi , Gökhan Ayiz , Yıldız Aşanboğa ve Bülent İşbilen’in üstlendiği, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, ATV ekranında her Perşembe akşamı saat 20:00’de izleyiciyle buluşuyor. Ateş Kuşları Dizinin konusu şöyle: Ateş Kuşları , birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bir grup genç olan Köksüzler’in hikayesini anlatıyor. Köksüzler, hayatlarını değiştirecek bir olayla karşılaşırlar. Çatal adlı bir suç lordu, onların peşine düşer. Çatal’ın oğlu olduğunu öğrenen Ali, Köksüzler’in lideri olarak arkadaşlarını korumaya çalışır. Mercan ise Ali’nin sevgilisi ve Köksüzler’in küçük annesidir. Mercan’ın yeğeni Gülayşe ise Barbaros adlı bir mafya babasına aşık olur. Kara ise Mercan’a platonik aşıktır ama onun Ali’yi sevdiğini bilir. Sabit ise Köksüzler’in en komik ve en sadık üyesidir. Zıpkın ise Köksüzler’in en hırslı ve en asi üyesidir. Bu gençler, hem Çatal’ın hem de hayatın zorluklarıyla mücadele ederken, aşk, dostluk ve aile bağlarını da güçlendirirler2. Dizinin son bölümü olan 20. bölümü 16 Haziran 2023 tarihinde yayınlandı. Bu bölümde Gülayşe ve Barbaros’un sözlenmesi bölüme damga vurdu. Dizinin sezon finali olan 21. bölümü ise 23 Haziran 2023 tarihinde yayınlanacak.   Dizinin oyuncuları arasında şu isimler var: Hande Soral (Mercan): Ateş kuşlarının küçük annesi. Büyük sevdası Ali’yi kalbine gömer. Köksüzlere anne olur. En büyük korkusu Çatal’ın onları bulması ve Gülayşe’yi kaybetme ihtimali. Görkem Sevindik (Ali): Mercan’ın sevgilisi. Ateş kuşlarının lideri. Cesur, fedakar ve karizmatik bir adam. Çatal’ın oğlu olduğunu öğrenince hayatı değişir. Efekan Can (Kara): Ateş kuşlarının en yakışıklısı. Mercan’a aşıktır ama onun Ali’yi sevdiğini bilir. Çatal’ın sağ kolu olur. Emir Çubukçu (Sabit): Ateş kuşlarının en komik ve en sadık üyesi. Her zaman arkadaşlarının yanındadır. Gülayşe ile aralarında bir yakınlaşma olur. Erdem Şanlı (Zıpkın): Ateş kuşlarının en hırslı ve en asi üyesi. Ali ile rekabet halindedir. Çatal’ın planlarına karşı gelir. İlayda Alişan (Gül Ayşe): Mercan’ın yeğeni. Ateş kuşlarının en küçüğü ve en tatlısı. Sabit’e ilgi duyar. Burak Tozkoparan (Barbaros): Çatal’ın düşmanı olan bir mafya babası. Mercan’a yardım eder. Kara ile dostluk kurar. Ahmet Saraçoğlu (Çatal): Ateş kuşlarının baş düşmanı olan bir suç lordu. Ali’nin babası olduğunu öğrenir ve onu kendine çekmeye çalışır.
Ateş Kuşları Oyuncuları? ateş kuşları nerede çekiliyor? ateş kuşları hangi gün?

Ateş Kuşları, ATV ’de yayınlanan bir dizi.  Ateş Kuşları dizisinin yönetmenliğini Benal Tairi , Gökhan Ayiz , Yıldız Aşanboğa ve Bülent İşbilen üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor. Dizi, dram türünde bir yapım olarak izleyicileri ekrana bağlıyor 

Ateş Kuşları dizisi hakkında size bilgi verebilirim. Ateş Kuşları , Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 13 Ocak 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Benal Tairi , Gökhan Ayiz , Yıldız Aşanboğa ve Bülent İşbilen’in üstlendiği, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, ATV ekranında her Perşembe akşamı saat 20:00’de izleyiciyle buluşuyor.

Ateş Kuşları Dizinin konusu şöyle: Ateş Kuşları , birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bir grup genç olan Köksüzler’in hikayesini anlatıyor. Köksüzler, hayatlarını değiştirecek bir olayla karşılaşırlar. Çatal adlı bir suç lordu, onların peşine düşer. Çatal’ın oğlu olduğunu öğrenen Ali, Köksüzler’in lideri olarak arkadaşlarını korumaya çalışır. Mercan ise Ali’nin sevgilisi ve Köksüzler’in küçük annesidir. Mercan’ın yeğeni Gülayşe ise Barbaros adlı bir mafya babasına aşık olur. Kara ise Mercan’a platonik aşıktır ama onun Ali’yi sevdiğini bilir. Sabit ise Köksüzler’in en komik ve en sadık üyesidir. Zıpkın ise Köksüzler’in en hırslı ve en asi üyesidir. Bu gençler, hem Çatal’ın hem de hayatın zorluklarıyla mücadele ederken, aşk, dostluk ve aile bağlarını da güçlendirirler2.

Dizinin son bölümü olan 20. bölümü 16 Haziran 2023 tarihinde yayınlandı. Bu bölümde Gülayşe ve Barbaros’un sözlenmesi bölüme damga vurdu. Dizinin sezon finali olan 21. bölümü ise 23 Haziran 2023 tarihinde yayınlanacak.

 

Dizinin oyuncuları arasında şu isimler var:

Hande Soral (Mercan): Ateş kuşlarının küçük annesi. Büyük sevdası Ali’yi kalbine gömer. Köksüzlere anne olur. En büyük korkusu Çatal’ın onları bulması ve Gülayşe’yi kaybetme ihtimali.
Görkem Sevindik (Ali): Mercan’ın sevgilisi. Ateş kuşlarının lideri. Cesur, fedakar ve karizmatik bir adam. Çatal’ın oğlu olduğunu öğrenince hayatı değişir.
Efekan Can (Kara): Ateş kuşlarının en yakışıklısı. Mercan’a aşıktır ama onun Ali’yi sevdiğini bilir. Çatal’ın sağ kolu olur.
Emir Çubukçu (Sabit): Ateş kuşlarının en komik ve en sadık üyesi. Her zaman arkadaşlarının yanındadır. Gülayşe ile aralarında bir yakınlaşma olur.
Erdem Şanlı (Zıpkın): Ateş kuşlarının en hırslı ve en asi üyesi. Ali ile rekabet halindedir. Çatal’ın planlarına karşı gelir.
İlayda Alişan (Gül Ayşe): Mercan’ın yeğeni. Ateş kuşlarının en küçüğü ve en tatlısı. Sabit’e ilgi duyar.
Burak Tozkoparan (Barbaros): Çatal’ın düşmanı olan bir mafya babası. Mercan’a yardım eder. Kara ile dostluk kurar.
Ahmet Saraçoğlu (Çatal): Ateş kuşlarının baş düşmanı olan bir suç lordu. Ali’nin babası olduğunu öğrenir ve onu kendine çekmeye çalışır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.