,, ,
Muhammet Emin Atasever
Köşe Yazarı
Muhammet Emin Atasever
 

Yazacak Halmi Kaldı…..

Ah be güzel ülkem, ah ve güzel milletim, biz bu felaketlerle boğuşurken hala deprem üzerinden akp utanmamakta direniyor..  beni arayan dostlarım yazılarına ara verdin diyorlar, oysa ben Hatay, Adıyaman Maraş gibiyim.hergün medyada yıkılan binalar, depremi iki defa artçılarıyla kemiklerime kadar yaşadım.deprem bölgesinden gelen haberler çarptırılarak Türk milletine yalan üzerinden algı, yapılan hakaretler birde şehir merkezi yerine şehir dışındaki tarla ve tepelerin gösterilmesi olayları sanki bu basit bir anlayışla gösterilmesi. Neyi yazayım . Kızılayın , afad ın kendisinin bir afad ve felaket oldugunumu yazayım, liyakatsiz kadroların  ilahiyatçıların afad’ın ve kızılay’ın saray yalakalarının elinde nasıl bir felaket oldugunumu yazayım. 99 depreminde çadırlardan diger partileri eleştirip ikdidar oldugunda çaresiz kaldıgı depremlerimi yazayım. Yurt dışından gelen kurtarma ekiplerini üç gün dört gün deprem bölgesine ulaştıramayan organizasyon bozuklugunumu yazayım. Gelen kurtarma ekiplerinin biz afad’ın kızılay’ın ikdidarın günahlarına ortak olamam deyip geri gittiklerinimi yazayım. Evet deprem bir yeryüzü hareketidir ve olmaya devam edecek, fekaket ise bu akp ikdidarıdır. Yönetememişler birde yag gibi üste çıkmışlardır. Doğadaki deprem yarıklarını kamera hilesiyle büyük gösterip bu depremi basite indirgeme cabasınımı yazayım. Necati’nin yaramaz çoçuk gibi kamera görüntülerinimi yazayım. Bıktık yaşamaktan açiz duruma gelmişiz. Binalar sanki üstümüze üstümüze geliyor. 21 yıldır ülkeyi yönetiyorsun Tayyip Erdoğan, Maraş yıllardır sizin belediyeniz. Hadi görevden alın. Adıyamanı alın , hatay CHP de diye algı operasyonu yapmayın, ayıp ayıp . Viçdan ve ahlak. Siz ikdidara gelmek için gökteki yıldızları vaad edeceginize inanıyorum. Ancak gelme artık istemem diyor bu kadim türk milleti. Gelen yardımları yönetemediniz. Japonya’da 8,5 şiddetinde deprem oluyor burnu  kanamıyor . İstanbulun sülitetini bozan bu akp ikdidarına , cumhuriyetin degerlerini yok eden bu kadrolara dur.  13 cumhurbaşjanı olacak SAYIN KEMAL KILIÇDAROGLU . Ne yapacak biliyormusunuz. Ben biliyorum. Ceteler bitecek, liyakat gelecek, cumhuriyet yeniden vucut bulacak. Hesap soracak ve hata yapanın hesabını alacak kendi partilisi bile olsa. Devleti şuraya adalet ve hürriyet gelecek. Din ve viçdan hürriyeti gelecek. Verecegimiz oylar helal oksun bay Kemal. 13 . Cumhurbaşkanım  SAYIN KEMAL KILIÇDAROGLU. Saygıyla
Ekleme Tarihi: 28 Şubat 2023 - Salı

Yazacak Halmi Kaldı…..

Ah be güzel ülkem, ah ve güzel milletim, biz bu felaketlerle boğuşurken hala deprem üzerinden akp utanmamakta direniyor.. 
beni arayan dostlarım yazılarına ara verdin diyorlar, oysa ben Hatay, Adıyaman Maraş gibiyim.hergün medyada yıkılan binalar, depremi iki defa artçılarıyla kemiklerime kadar yaşadım.deprem bölgesinden gelen haberler çarptırılarak Türk milletine yalan üzerinden algı, yapılan hakaretler birde şehir merkezi yerine şehir dışındaki tarla ve tepelerin gösterilmesi olayları sanki bu basit bir anlayışla gösterilmesi. Neyi yazayım . Kızılayın , afad ın kendisinin bir afad ve felaket oldugunumu yazayım, liyakatsiz kadroların  ilahiyatçıların afad’ın ve kızılay’ın saray yalakalarının elinde nasıl bir felaket oldugunumu yazayım. 99 depreminde çadırlardan diger partileri eleştirip ikdidar oldugunda çaresiz kaldıgı depremlerimi yazayım.
Yurt dışından gelen kurtarma ekiplerini üç gün dört gün deprem bölgesine ulaştıramayan organizasyon bozuklugunumu yazayım.
Gelen kurtarma ekiplerinin biz afad’ın kızılay’ın ikdidarın günahlarına ortak olamam deyip geri gittiklerinimi yazayım.
Evet deprem bir yeryüzü hareketidir ve olmaya devam edecek, fekaket ise bu akp ikdidarıdır. Yönetememişler birde yag gibi üste çıkmışlardır.
Doğadaki deprem yarıklarını kamera hilesiyle büyük gösterip bu depremi basite indirgeme cabasınımı yazayım. Necati’nin yaramaz çoçuk gibi kamera görüntülerinimi yazayım.
Bıktık yaşamaktan açiz duruma gelmişiz.
Binalar sanki üstümüze üstümüze geliyor. 21 yıldır ülkeyi yönetiyorsun Tayyip Erdoğan, Maraş yıllardır sizin belediyeniz. Hadi görevden alın. Adıyamanı alın , hatay CHP de diye algı operasyonu yapmayın, ayıp ayıp .
Viçdan ve ahlak.
Siz ikdidara gelmek için gökteki yıldızları vaad edeceginize inanıyorum. Ancak gelme artık istemem diyor bu kadim türk milleti.
Gelen yardımları yönetemediniz. Japonya’da 8,5 şiddetinde deprem oluyor burnu
 kanamıyor .
İstanbulun sülitetini bozan bu akp ikdidarına , cumhuriyetin degerlerini yok eden bu kadrolara dur. 
13 cumhurbaşjanı olacak SAYIN KEMAL KILIÇDAROGLU .
Ne yapacak biliyormusunuz.
Ben biliyorum.
Ceteler bitecek, liyakat gelecek, cumhuriyet yeniden vucut bulacak.
Hesap soracak ve hata yapanın hesabını alacak kendi partilisi bile olsa. Devleti şuraya adalet ve hürriyet gelecek. Din ve viçdan hürriyeti gelecek.
Verecegimiz oylar helal oksun bay Kemal.
13 . Cumhurbaşkanım 
SAYIN KEMAL KILIÇDAROGLU.
Saygıyla

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.