,, ,
Muhammet Emin Atasever
Köşe Yazarı
Muhammet Emin Atasever
 

Seçtiklerimiz, Vaz Geçtiklerimiz .Pişmanlık….

Hayatın geregi insanlar en iyi seçimi yapmalı ancak bu o kadar kolay bir şey degildir. Yol haritanız bazen sizi yanlış yere götürür sonrası pişmanlık ve göz yaşıdır. Bu aşkta ve genel yaşamdada böyledir. Kurtuluş savaşı sonrası daha büyük bir savaşın başlaması Atatürk ün cehalet ve medeniyet savaşıdır.hürriyetler, kalkınan Türkiye,liyakatli bir hiyararşi, ilkeler etrafında bir orkestranın uyumu.tefekkür ve viçdan hürriyeti, kadımlarımızın yüksek şahsiyetli yaşaması. Bunu hayata geçirirken çok büyük zorlukların üstesinden gelmek büyük bir devlet olmanın gerekleri ile devam edecek bir anlayış. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bunu başardı . Bizlerede büyük bir miras bıraktı, onun adı CUMHURİYET. Bir genç bir genç kızla çocukluk aşkından başlayarak ona deger verir, birgün ayrılan gençler …ortaya çıkan şey ikisininde verdigi yanlış kararlardır. Pişmanlıklar, vazgeçtiklerimiz, seçtikletimiz bizi mutsuz eder ve bu her iki tarafada bedel ödetir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bize bıraktıgı büyük mirası yanlış kararlar, seçtiklerimizle sınamakta,  dönüşü olmayan ve devleti yok etme noktasına getiren REY bizim yanlış veya dogrularımızdır. 20 yıldır ülkeyi yöneten Akp son pişmanlığımız olsun, devlet parti devletinden çakarak fabrika ayarlarına dönmeli. 14. Mayıs son verecegim hayırlı ve hayırsız karar olacaktır, devletin kolonlarını keSen bu ikdidar artık gitmeli. Ben seçimimi yaptım. Bay Kemal in Cumhurbaşkanı Olarak ikinci yüzyıl seçimimden pişmanlık duymayacagım şekilde karar verdim. Seçiminizden  pişmanlık duymayacagınız 14. Mayıs genel secimi hayatın her alanına hürriyet getirecek. Aşk ve sevgideki seçiminiz şahsidir, ancak devleti yönetecek kadroları seçmek şahsi menfaatlerden uzak durmaktır. Binaenaleyh 13. CUMHURBAŞKANI OLACAK SAYIN KEMAL KILIÇDAROGLU BÜYÜK TÜRKİYE SEVDASININ TOPRAKLA TOHUMU BULUŞTURDUGU VE VATAN SATHINDA YENİDEN YEŞERECEK UMUTLARIN BAŞLANGICI OLACAKTIR. ‘’Toprak tohumla buluştu, vatan sathında yeniden FİLİZ ‘lenerek yeşerecegiz. 13.CUMHURBAŞKANI SAYIN KEMAL KILIÇDAROGLU NA SAYGIYLA MUHAMMET EMİN ATASEVER ADANA
Ekleme Tarihi: 12 Mart 2023 - Pazar

Seçtiklerimiz, Vaz Geçtiklerimiz .Pişmanlık….

Hayatın geregi insanlar en iyi seçimi yapmalı ancak bu o kadar kolay bir şey degildir. Yol haritanız bazen sizi yanlış yere götürür sonrası pişmanlık ve göz yaşıdır. Bu aşkta ve genel yaşamdada böyledir.
Kurtuluş savaşı sonrası daha büyük bir savaşın başlaması Atatürk ün cehalet ve medeniyet savaşıdır.hürriyetler, kalkınan Türkiye,liyakatli bir hiyararşi, ilkeler etrafında bir orkestranın uyumu.tefekkür ve viçdan hürriyeti, kadımlarımızın yüksek şahsiyetli yaşaması.
Bunu hayata geçirirken çok büyük zorlukların üstesinden gelmek büyük bir devlet olmanın gerekleri ile devam edecek bir anlayış.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk bunu başardı . Bizlerede büyük bir miras bıraktı, onun adı CUMHURİYET.
Bir genç bir genç kızla çocukluk aşkından başlayarak ona deger verir, birgün ayrılan gençler …ortaya çıkan şey ikisininde verdigi yanlış kararlardır. Pişmanlıklar, vazgeçtiklerimiz, seçtikletimiz bizi mutsuz eder ve bu her iki tarafada bedel ödetir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk bize bıraktıgı büyük mirası yanlış kararlar, seçtiklerimizle sınamakta,  dönüşü olmayan ve devleti yok etme noktasına getiren REY bizim yanlış veya dogrularımızdır.
20 yıldır ülkeyi yöneten Akp son pişmanlığımız olsun, devlet parti devletinden çakarak fabrika ayarlarına dönmeli.
14. Mayıs son verecegim hayırlı ve hayırsız karar olacaktır, devletin kolonlarını keSen bu ikdidar artık gitmeli.
Ben seçimimi yaptım.
Bay Kemal in Cumhurbaşkanı Olarak ikinci yüzyıl seçimimden pişmanlık duymayacagım şekilde karar verdim.
Seçiminizden  pişmanlık duymayacagınız 14. Mayıs genel secimi hayatın her alanına hürriyet getirecek.
Aşk ve sevgideki seçiminiz şahsidir, ancak devleti yönetecek kadroları seçmek şahsi menfaatlerden uzak durmaktır.
Binaenaleyh 13. CUMHURBAŞKANI OLACAK SAYIN KEMAL KILIÇDAROGLU BÜYÜK TÜRKİYE SEVDASININ TOPRAKLA TOHUMU BULUŞTURDUGU VE VATAN SATHINDA YENİDEN YEŞERECEK UMUTLARIN BAŞLANGICI OLACAKTIR.
‘’Toprak tohumla buluştu, vatan sathında yeniden FİLİZ ‘lenerek yeşerecegiz.
13.CUMHURBAŞKANI SAYIN KEMAL KILIÇDAROGLU NA SAYGIYLA
MUHAMMET EMİN ATASEVER ADANA

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.