,, ,
Muhammet Emin Atasever
Köşe Yazarı
Muhammet Emin Atasever
 

Beren ..

Türkiye’de güçlü ,Kuvvetli ve tanınmış kişi anlamında kullanılan Beren ismi kız ismi olarak vucut bulmuştur. Time dergisi tarafından yüzyılın lideri açık ara seçilen Atatürk ,kurtuluş savaşı sonrasında Türkiye cumhuriyetini kurmuş ve büyük reformlara ve inkilaplara imza atmıştır. Kadınlara seçme seçilme hakkı, Türk dil ve tarih kurumu, 6 ilkesi ile sadece büyük komutan olması ayrı ,büyük bir devlet adamı oldugunu dünyaya ispat etmiştir. Atamız evrensel nitelikleri ile tarım, sanayi, iktisat, yerli malı, köy enstütüleri v.b gibi hayatın her alanında yaptıgı devrimler ile birlikte kalkınmayı sağlamak üzere varlıgını Türk milletine adamıştır. İşte bu yüzden atamız tüm dünyada  BEREN olarak bilinir.  Beren anlamında İNÖNÜ , BAYAR,DEMİREL ,ECEVİT, ÖZAL DA Bu ismin ta karşılıgıdır. Ak Parti ikdidarı ile Erdogan ise 20 yıllık ikdidarı ile birlikte kaybettiginde tarihe BEREN Olarak gececek ama kötü tek adamlık ile anılacaktır. Cumhuriyet tarihinin en kötü yönetilen ikdidarının genel başkanı olarak bilinecektir.Cumhuriyetin fabrika ayarlarını bozan Başbakan , Cumhurbaşkanı olarak bellegimizde antipatik, ötekileştirici olarak BEREN Olacaktır. Çocuklarının ismini Beren koyanlar, rabbim güzellikler versin hem kendilerine, hem teyzelerine hemde aile büyüklerine. Cumhuriyetin ikinci yüzyılına bu KADER  olsa gerek , ismini dürüst vasıflı devlet adamı olarak BAY KEMAL Tarihe toparlayıcı, birleştirici, kucaklayıcı biri olarak BEREN OLACAKTIR.  Dünya görsün geliyor gelmekte olan SAYIN KEMAL KILIÇDAROGLU.  Vefalı dostun adı Beren bay Kemal.. Muhammet Emin Atasever Adana
Ekleme Tarihi: 20 Ocak 2023 - Cuma

Beren ..

Türkiye’de güçlü ,Kuvvetli ve tanınmış kişi anlamında kullanılan Beren ismi kız ismi olarak vucut bulmuştur.
Time dergisi tarafından yüzyılın lideri açık ara seçilen Atatürk ,kurtuluş savaşı sonrasında Türkiye cumhuriyetini kurmuş ve büyük reformlara ve inkilaplara imza atmıştır. Kadınlara seçme seçilme hakkı, Türk dil ve tarih kurumu, 6 ilkesi ile sadece büyük komutan olması ayrı ,büyük bir devlet adamı oldugunu dünyaya ispat etmiştir. Atamız evrensel nitelikleri ile tarım, sanayi, iktisat, yerli malı, köy enstütüleri v.b gibi hayatın her alanında yaptıgı devrimler ile birlikte kalkınmayı sağlamak üzere varlıgını Türk milletine adamıştır. İşte bu yüzden atamız tüm dünyada  BEREN olarak bilinir. 
Beren anlamında İNÖNÜ , BAYAR,DEMİREL ,ECEVİT, ÖZAL DA Bu ismin ta karşılıgıdır.
Ak Parti ikdidarı ile Erdogan ise 20 yıllık ikdidarı ile birlikte kaybettiginde tarihe BEREN Olarak gececek ama kötü tek adamlık ile anılacaktır. Cumhuriyet tarihinin en kötü yönetilen ikdidarının genel başkanı olarak bilinecektir.Cumhuriyetin fabrika ayarlarını bozan Başbakan , Cumhurbaşkanı olarak bellegimizde antipatik, ötekileştirici olarak BEREN Olacaktır.

Çocuklarının ismini Beren koyanlar, rabbim güzellikler versin hem kendilerine, hem teyzelerine hemde aile büyüklerine.
Cumhuriyetin ikinci yüzyılına bu KADER  olsa gerek , ismini dürüst vasıflı devlet adamı olarak BAY KEMAL Tarihe toparlayıcı, birleştirici, kucaklayıcı biri olarak BEREN OLACAKTIR. 
Dünya görsün geliyor gelmekte olan SAYIN KEMAL KILIÇDAROGLU. 
Vefalı dostun adı Beren bay Kemal..
Muhammet Emin Atasever Adana

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.