,, ,
Muhammet Emin Atasever
Köşe Yazarı
Muhammet Emin Atasever
 

Çavit Çağlar ( Baba)……,

Cumhuriyet tarihinin  degerlerini , vatan ve millet anlayışının felsefesini ve yüksek ahlak degerlerini hayatına ve topluma geçirmiş bir gönül adamı, iyi bir aile reisi, ticari hayatını tırnakları ile kazıyarak yükselmiş   bir büyük hayırsever iş adamı. DYP de siyaset yıllarımızda gençlik kollarının idolü, işadamlıgının yanısıra  cennet mekan Süleyman Demirel in aile fotoğrafının en önemli yüzü. Vefanın tam karşılıgı dersek yerinde olur. Halk ile bütünleşen naifligi, spor dünyasının babası,siyasi hayatı boyunca herkesin ÇAVİT ABİSİ. 1986 yasakların kalkması için yogun bir tempo, milletvekilligi ve Baba Demirel in yol arkadaşı, servetini Demirel’e e feda edecek kadar bonkör bir bağlanış.  Dış politika da Centilmen siyaset ve büyük bir devlet adamı. Bu ünvanları bir araya toplamak her  kula nasip olmaz. Bursadan bir dev yaratan VE ALLAH ın inayetiyle tüm dünyada saygı gören ÇAVİT baba. Rahmetli Demirel in islam köyde son yolculuguna giderken yaşadıgı yüz idadesi hala aklımda.  Nuri Yılmaz cenaze namazı kıldırırkende gözüm onda idi. Babam rahmetli ile birlikte gittigim ve giderken Çukurova nun bereketli topraklarını suy ile buluşturan babaya adana barajının suyunu ve kendi yaptıgı üniversitenin topragını  beş litrelik iki su bidonuyla gitmek son görevimlzdi.Türkiye Babasını kaybetti . Çavit beyin yüzünü hep o gün gibi hatırlarım.birde BABAYA SON GÖREVLERİNİ YAPMAYAN VE İSLAM KÖYE GELMEYEN VEFASIZLARI. Baba ile siyaseti noktalayan Çavit baba(  ÇAVİT BABA DİYORUM ÇÜNKİ BABANIN BİZE EMANETİ )şimdi o muhteşem vakurla ve onurla hayatına devam ediyor. Ama ülkedine hizmeti sürerken o uluslar arası ilişkilerin hep aranan adamı olarak ÇAVİT babalıgı devam ediyor.  Binaenaleyh o bizim mahallenin abisi , büyüğü, amcası, dayısı, BABA sı. Ömrüne bereket sayın bakanım. Ömrüne bereket Çavit Çağlar  Ağabeyimiz. Muhammet Emin Atasever Adana
Ekleme Tarihi: 13 Ocak 2023 - Cuma

Çavit Çağlar ( Baba)……,

Cumhuriyet tarihinin  degerlerini , vatan ve millet anlayışının felsefesini ve yüksek ahlak degerlerini hayatına ve topluma geçirmiş bir gönül adamı, iyi bir aile reisi, ticari hayatını tırnakları ile kazıyarak yükselmiş   bir büyük hayırsever iş adamı.
DYP de siyaset yıllarımızda gençlik kollarının idolü, işadamlıgının yanısıra  cennet mekan Süleyman Demirel in aile fotoğrafının en önemli yüzü. Vefanın tam karşılıgı dersek yerinde olur.


Halk ile bütünleşen naifligi, spor dünyasının babası,siyasi hayatı boyunca herkesin ÇAVİT ABİSİ.
1986 yasakların kalkması için yogun bir tempo, milletvekilligi ve Baba Demirel in yol arkadaşı, servetini Demirel’e e feda edecek kadar bonkör bir bağlanış. 
Dış politika da Centilmen siyaset ve büyük bir devlet adamı. Bu ünvanları bir araya toplamak her  kula nasip olmaz. Bursadan bir dev yaratan VE ALLAH ın inayetiyle tüm dünyada saygı gören ÇAVİT baba.
Rahmetli Demirel in islam köyde son yolculuguna giderken yaşadıgı yüz idadesi hala aklımda. 
Nuri Yılmaz cenaze namazı kıldırırkende gözüm onda idi. Babam rahmetli ile birlikte gittigim ve giderken Çukurova nun bereketli topraklarını suy ile buluşturan babaya adana barajının suyunu ve kendi yaptıgı üniversitenin topragını  beş litrelik iki su bidonuyla gitmek son görevimlzdi.Türkiye Babasını kaybetti . Çavit beyin yüzünü hep o gün gibi hatırlarım.birde BABAYA SON GÖREVLERİNİ YAPMAYAN VE İSLAM KÖYE GELMEYEN VEFASIZLARI.
Baba ile siyaseti noktalayan Çavit baba(  ÇAVİT BABA DİYORUM ÇÜNKİ BABANIN BİZE EMANETİ )şimdi o muhteşem vakurla ve onurla hayatına devam ediyor. Ama ülkedine hizmeti sürerken o uluslar arası ilişkilerin hep aranan adamı olarak ÇAVİT babalıgı devam ediyor. 
Binaenaleyh o bizim mahallenin abisi , büyüğü, amcası, dayısı, BABA sı.
Ömrüne bereket sayın bakanım. Ömrüne bereket Çavit Çağlar  Ağabeyimiz.
Muhammet Emin Atasever Adana

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.