,, ,
Muhammet Emin Atasever
Köşe Yazarı
Muhammet Emin Atasever
 

Pera…

Anlam karşılığı karşı taraf, beyıglunun eski ismi. Türk dil kurumuna göre ise güçlü , kararlı ve saglam , dinen ise caizdir. Yani bir yasagı yoktur.çok sevdiğim ( KARDEŞİM) Apartman komşumun iki ay sonra inşallah bir saglıklı bir kızları olacak, ismi PERA ( güçlü güvenilir bir Türk çocugu olarak Atatürk ün torunu olarak) Şimdi bu yazı nerden çıktı demeyin,anlatıyoruz anlatıyoruz dahada anlatacagız. Ebedi liderimiz Atatürk güçlü , kararlı ve saglam durmasaydı bugün Türkiye cumhuriyeti olmazdı.kurtuluş savaşında bir milletin kaderini değiştiren kararları olmasaydı, kadınlarımız seçme seçilme hakkı ve tüm kazanımların hiç biri olmazdı.100 yıllık yüce Cumhuriyet bize yurttaş olmanın , padişahlara kul olma devrini kapattı. Biz neyi istiyoruz sorusunun cevabı hürriyet, adalet, hak ve hukuk , güvenilir bir Türkiye, siyasetin çamiye, kışlaya, okula girmemesini.. Öyleyse neden bu akp özellikle buralarda istismar ederek zekamızla dalga geçiyor.neden milli mücadele kahramanlarına saygı duymuyor. Neden yunan galip gelsin diyenleri ziyaret ediyor, neden çocuk istismarcılarını koruyor. Neden neden , bitmez nedenler.. Evet yeter sözde kararda milletin , 14 mayıs 20 yıılık sizin acımasız gidişinize, şehitlerimize kelle sözünüze, ananı al git , soma faciasında tekmelerinize, hangi bilinmeyen anlaşmalarınıza ,,, dur diyecek. Yeter diyecek. Aslında hiç sevmediğiniz sözde Menderes üzerinden  Kefen siyasetçiliginizi  ve parmagınızdaki tek yüzügüm var dediginiz günün nereye geldiginiz bugünü.. bu milleti balık hafızalımı zannetiniz. PERA  ismi gibi yeniden ölü topragını üstümüzden atacak saglam bir devlet adamı sizi kendinize getirecek ,PERA isminin anlamındaki kararlı ve güçlü bir Türkiye cumhuriyetini  yeniden fabrika ayarlarına getirecek , naif , kişilikli, dürüst , beytül mala sahip çıkacak hesap uzmanı bir yigit anadolu insanı geliyor. Korkunun gece kabus inlemelerinizle hesap vereceginiz günler sayılı. Uykunuz kacacak . Geliyor gelmekte olan Bay Kemal ( vicdan )  Gelecek nesillerimizin PERA KIZLARIMIZIN teminatı , dedesi CUMHURBAŞKANIMIZ  KEMAL KILIÇDAROGLU . Saygılarımla Muhammet Emin Atasever Adana
Ekleme Tarihi: 21 Ocak 2023 - Cumartesi

Pera…

Anlam karşılığı karşı taraf, beyıglunun eski ismi. Türk dil kurumuna göre ise güçlü , kararlı ve saglam , dinen ise caizdir. Yani bir yasagı yoktur.çok sevdiğim ( KARDEŞİM)
Apartman komşumun iki ay sonra inşallah bir saglıklı bir kızları olacak, ismi PERA ( güçlü güvenilir bir Türk çocugu olarak Atatürk ün torunu olarak)
Şimdi bu yazı nerden çıktı demeyin,anlatıyoruz anlatıyoruz dahada anlatacagız.
Ebedi liderimiz Atatürk güçlü , kararlı ve saglam durmasaydı bugün Türkiye cumhuriyeti olmazdı.kurtuluş savaşında bir milletin kaderini değiştiren kararları olmasaydı, kadınlarımız seçme seçilme hakkı ve tüm kazanımların hiç biri olmazdı.100 yıllık yüce Cumhuriyet bize yurttaş olmanın , padişahlara kul olma devrini kapattı. Biz neyi istiyoruz sorusunun cevabı hürriyet, adalet, hak ve hukuk , güvenilir bir Türkiye, siyasetin çamiye, kışlaya, okula girmemesini..
Öyleyse neden bu akp özellikle buralarda istismar ederek zekamızla dalga geçiyor.neden milli mücadele kahramanlarına saygı duymuyor. Neden yunan galip gelsin diyenleri ziyaret ediyor, neden çocuk istismarcılarını koruyor. Neden neden , bitmez nedenler..
Evet yeter sözde kararda milletin , 14 mayıs 20 yıılık sizin acımasız gidişinize, şehitlerimize kelle sözünüze, ananı al git , soma faciasında tekmelerinize, hangi bilinmeyen anlaşmalarınıza ,,, dur diyecek. Yeter diyecek. Aslında hiç sevmediğiniz sözde Menderes üzerinden 
Kefen siyasetçiliginizi  ve parmagınızdaki tek yüzügüm var dediginiz günün nereye geldiginiz bugünü.. bu milleti balık hafızalımı zannetiniz.
PERA  ismi gibi yeniden ölü topragını üstümüzden atacak saglam bir devlet adamı sizi kendinize getirecek ,PERA isminin anlamındaki kararlı ve güçlü bir Türkiye cumhuriyetini  yeniden fabrika ayarlarına getirecek , naif , kişilikli, dürüst , beytül mala sahip çıkacak hesap uzmanı bir yigit anadolu insanı geliyor.
Korkunun gece kabus inlemelerinizle hesap vereceginiz günler sayılı.
Uykunuz kacacak . Geliyor gelmekte olan Bay Kemal ( vicdan ) 
Gelecek nesillerimizin PERA KIZLARIMIZIN teminatı , dedesi CUMHURBAŞKANIMIZ 
KEMAL KILIÇDAROGLU .
Saygılarımla
Muhammet Emin Atasever Adana

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.