,, ,
Muhammet Emin Atasever
Köşe Yazarı
Muhammet Emin Atasever
 

Sayın Meral Akşener, Eğer Sizde Birazcık Vefa Varsa? Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na En Son Karşı Çıkacak İnsan Sizsiniz.

  Sayın Akşener, Sayın Genel Başkan siz Doğruyol partisi misyonuyla siyasete atılan genel Başkansın, bu misyon “ yeter söz milletindir” misyonudur, siz merhum Demirel gibi bir insanın çevresinde yetiştiğiniz için ondan siyaseti örgenmişsiniz, ancak vefayı öğrenmemişsiniz, çünkü merhum Demirel birçok muhtıra ve birde ihtilal gördüğü halde kendi çevresindeki, sy. Topaloğlu’ları sy. Kılıç’ları sy. Dağlı’ları, sy. Daçe’leri, sy. Çaglayan’gilleri, sy. Çağlar’ı ve Sy. Ekrem Ceyhun gibi A kadrosu insanları vefa gereği ihtilallarda bile bunlardan kopmamış ve her zaman sahip çıkmıştır, ancak demek ki siz merhum Demirel’den vefa öreğini kavrayamamışsınız?           Sayın Akşener 24 haziran  2018  genel seçimlerinde İyi Parti seçimlere katılamayacak durumdaydı. Cumhuriyet Halk parti Genel Başkanı Sayın Kılıçtaroğlu öyle bir vefa örneği göster diki CHP li 15 Milletvekilini istifa ettirerek İyi partiye kurup kurma şansı vererek İyi partinin 24 Haziran 2018 günkü genel seçime katılma imkanını sağladı, İyi parti seçimlere katıldığı gibi sizde Cumhurbaşkanı Adayı oldunuz ve Genel seçimde İyi parti 9.6 oy alarak o günkü %10 barajını aşamadığı halde millet ittifakında oldunuz için 40 a yakın milletvekili çıkartarak mecliste temsil etme sıfatı buldunuz, Sayın Akşener sizi yüksek seçim kurulunun elinden aldığı halde siz çıkıpta vefa gösterip “ Sayın Kılıçtaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı olmak istiyorsa? Ben kesinlikle karşı çıkmam diyemiyorsunuz?” ve diyorsunuz ki “ Ablam Sayın İmamoğlu’nu rüyasında görmüş alnında rahman yazıyormuş?” ve devam ediyorsun Adana’ya geldiğinde İmamoğlu ilçesine gidiyorsunuz “ Biz İmamoğlu’ndanız” diyerek Sayın İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanlığı Adaylığında işaret etmiş oluyorsunuz, eğer sizde birazcık olsun vefa varsa, 24 Haziran 2018 tarihindeki genel seçimleri unutmazsınız ve Kılıçtaroğlu’nun size gösterdiği o vefa örneğini ömür boyu kendinize düstur kabul ederek unutmazsınız , Ama görüyoruz ki kılıçtaroğlu’na ilk karşı çıkan hep siz oluyorsunuz? Ben 40 yıllık siyasi hayatımda böyle bir vefasızlık görmedim, biz merhum Demirel’de vefayı öğrendik dostluğu öğrendik. Muhammet Emin Atasever Adana
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2023 - Pazar

Sayın Meral Akşener, Eğer Sizde Birazcık Vefa Varsa? Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na En Son Karşı Çıkacak İnsan Sizsiniz.

  Sayın Akşener, Sayın Genel Başkan siz Doğruyol partisi misyonuyla siyasete atılan genel Başkansın, bu misyon “ yeter söz milletindir” misyonudur, siz merhum Demirel gibi bir insanın çevresinde yetiştiğiniz için ondan siyaseti örgenmişsiniz, ancak vefayı öğrenmemişsiniz, çünkü merhum Demirel birçok muhtıra ve birde ihtilal gördüğü halde kendi çevresindeki, sy. Topaloğlu’ları sy. Kılıç’ları sy. Dağlı’ları, sy. Daçe’leri, sy. Çaglayan’gilleri, sy. Çağlar’ı ve Sy. Ekrem Ceyhun gibi A kadrosu insanları vefa gereği ihtilallarda bile bunlardan kopmamış ve her zaman sahip çıkmıştır, ancak demek ki siz merhum Demirel’den vefa öreğini kavrayamamışsınız?
          Sayın Akşener 24 haziran  2018  genel seçimlerinde İyi Parti seçimlere katılamayacak durumdaydı. Cumhuriyet Halk parti Genel Başkanı Sayın Kılıçtaroğlu öyle bir vefa örneği göster diki CHP li 15 Milletvekilini istifa ettirerek İyi partiye kurup kurma şansı vererek İyi partinin 24 Haziran 2018 günkü genel seçime katılma imkanını sağladı, İyi parti seçimlere katıldığı gibi sizde Cumhurbaşkanı Adayı oldunuz ve Genel seçimde İyi parti 9.6 oy alarak o günkü %10 barajını aşamadığı halde millet ittifakında oldunuz için 40 a yakın milletvekili çıkartarak mecliste temsil etme sıfatı buldunuz, Sayın Akşener sizi yüksek seçim kurulunun elinden aldığı halde siz çıkıpta vefa gösterip “ Sayın Kılıçtaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı olmak istiyorsa? Ben kesinlikle karşı çıkmam diyemiyorsunuz?” ve diyorsunuz ki “ Ablam Sayın İmamoğlu’nu rüyasında görmüş alnında rahman yazıyormuş?” ve devam ediyorsun Adana’ya geldiğinde İmamoğlu ilçesine gidiyorsunuz “ Biz İmamoğlu’ndanız” diyerek Sayın İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanlığı Adaylığında işaret etmiş oluyorsunuz, eğer sizde birazcık olsun vefa varsa, 24 Haziran 2018 tarihindeki genel seçimleri unutmazsınız ve Kılıçtaroğlu’nun size gösterdiği o vefa örneğini ömür boyu kendinize düstur kabul ederek unutmazsınız , Ama görüyoruz ki kılıçtaroğlu’na ilk karşı çıkan hep siz oluyorsunuz? Ben 40 yıllık siyasi hayatımda böyle bir vefasızlık görmedim, biz merhum Demirel’de vefayı öğrendik dostluğu öğrendik. Muhammet Emin Atasever Adana

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.