,, ,
Muhammet Emin Atasever
Köşe Yazarı
Muhammet Emin Atasever
 

CHECK İN……..

Yüce Türk milleti çok büyük badireler atlattı, inişler çıkışlar yaşadı, ne hükümetler gördü. Bugün toplum olarak hala ayaktaysak  Atatürk sayesinde ,,kazandığımız manevi degerler ve kazanımlar ise Cumhuriyetin bize sundugu hürriyetler sayesindedir.  Köy enstitüleri, fabrikalar, tarım ve hayvancılık, limanlar, mili ekonomi ile vucut bularak 80 yılın sonunda büyük Türkiye. Yokluklar ve kıtlıkları görmüş bu millet kurtuluş savaşı sonrası Atatürk’ün yerli ve milli politikası, milli mücadele kahramanları, İsmet İnönü’nün dünya yeniden kurulur Türkiye’de yerini alır anlayışı, Celal Bayar ın iktisat kongreleri,karma ekonomi politikaları, Adnan Menderes in Kıbrıs’ta garantör ülke Türkiye antlaşması, DEMİREL in bozkırla suyun buluşması felsefesi, barajlar ve fabrikalar ile ihracat politikası, Özal ın serbest ekonomi politikası ile dünyaya açılması, Ecevit in dürüst devlet adamı olması ve Kıbrısta taviz vermeden çıkarma yapması, büyük işlerdir.  Sonrası ise akp ve DARÜL HARP zihniyeti ile tüm degerlerimizin yok edilmesi son yirmi yılın en büyük felaket yönetimi ve tek adam rejmi. Basına sansür, ithalat ülkesi ve tüketen toplum.  Atatürk ve Cumhuriyeti itibarsızlaştırma kampanyasına dönüşen , tüketen toplum , üretmeyen millet noktasına gelmiştir. Emekliye reva görülen asgari ücretin altı , enflasyon la 100/300 ile ezilen 100/80 halk. Saydıgım tüm geçmiş hükümet ve liderler ve milli mücadelenin lideri ulu önderimiz Atatürk.ruhları şad mekanları cennet olsun inşallah. Onlara saygı duymak vazifemizdir.  Şimdiki vazifemiz ise bu ikdidara dur diyerek bir daha dönülmesi mümkün olmayan bir uçağa bindirip göndernek için CHECK İN Yapmalı ve good by demeliyiz.  CHECK İN , CHECK İN . BEHEMAHAL  ülkenin yönetimini devir alacak  bir büyük anlayışa ve yaraları sarmaya ihtiyaç vardır. Yaraları sarmak tüm siyasi partilerin anlayışı olmalıdır. Biz bunu yapabiliriz. Ortak akılla vicdanla ve bölgesel her türlü kalkınmayla. Din ve viçdan hürriyeti için seçim sandıgı önümüze geldiginde bu millete sadaka verir gibi dillendirme alışkanlıgı ve siyasetini bitirecek ve sosyal devlet anlayışı ile devletimizin  sistemini  kurup tüm yurttaşlara eşit şekilde yapacak namuslu ve şerefli insan Bay Kemal İn omurlu vakurlu duruşudur. Yolcu kalmasın  akp den CHECK İN yapın. Geliyor gelmekte olan SAYIN Kemal KILIÇDAROĞLU. Adanadan saygılarımla Muhammet Emin Atasever
Ekleme Tarihi: 05 Ocak 2023 - Perşembe

CHECK İN……..

Yüce Türk milleti çok büyük badireler atlattı, inişler çıkışlar yaşadı, ne hükümetler gördü. Bugün toplum olarak hala ayaktaysak  Atatürk sayesinde ,,kazandığımız manevi degerler ve kazanımlar ise Cumhuriyetin bize sundugu hürriyetler sayesindedir. 
Köy enstitüleri, fabrikalar, tarım ve hayvancılık, limanlar, mili ekonomi ile vucut bularak 80 yılın sonunda büyük Türkiye.
Yokluklar ve kıtlıkları görmüş bu millet kurtuluş savaşı sonrası Atatürk’ün yerli ve milli politikası, milli mücadele kahramanları, İsmet İnönü’nün dünya yeniden kurulur Türkiye’de yerini alır anlayışı, Celal Bayar ın iktisat kongreleri,karma ekonomi politikaları, Adnan Menderes in Kıbrıs’ta garantör ülke Türkiye antlaşması, DEMİREL in bozkırla suyun buluşması felsefesi, barajlar ve fabrikalar ile ihracat politikası, Özal ın serbest ekonomi politikası ile dünyaya açılması, Ecevit in dürüst devlet adamı olması ve Kıbrısta taviz vermeden çıkarma yapması, büyük işlerdir. 
Sonrası ise akp ve DARÜL HARP zihniyeti ile tüm degerlerimizin yok edilmesi son yirmi yılın en büyük felaket yönetimi ve tek adam rejmi. Basına sansür, ithalat ülkesi ve tüketen toplum. 
Atatürk ve Cumhuriyeti itibarsızlaştırma kampanyasına dönüşen , tüketen toplum , üretmeyen millet noktasına gelmiştir.
Emekliye reva görülen asgari ücretin altı , enflasyon la 100/300 ile ezilen 100/80 halk.
Saydıgım tüm geçmiş hükümet ve liderler ve milli mücadelenin lideri ulu önderimiz Atatürk.ruhları şad mekanları cennet olsun inşallah. Onlara saygı duymak vazifemizdir. 
Şimdiki vazifemiz ise bu ikdidara dur diyerek bir daha dönülmesi mümkün olmayan bir uçağa bindirip göndernek için CHECK İN Yapmalı ve good by demeliyiz. 
CHECK İN , CHECK İN .
BEHEMAHAL  ülkenin yönetimini devir alacak  bir büyük anlayışa ve yaraları sarmaya ihtiyaç vardır. Yaraları sarmak tüm siyasi partilerin anlayışı olmalıdır.
Biz bunu yapabiliriz. Ortak akılla vicdanla ve bölgesel her türlü kalkınmayla.
Din ve viçdan hürriyeti için seçim sandıgı önümüze geldiginde bu millete sadaka verir gibi dillendirme alışkanlıgı ve siyasetini bitirecek ve sosyal devlet anlayışı ile devletimizin  sistemini  kurup tüm yurttaşlara eşit şekilde yapacak namuslu ve şerefli insan Bay Kemal İn omurlu vakurlu duruşudur.
Yolcu kalmasın  akp den CHECK İN yapın.
Geliyor gelmekte olan SAYIN Kemal KILIÇDAROĞLU.
Adanadan saygılarımla
Muhammet Emin Atasever

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.