,, ,
Muhammet Emin Atasever
Köşe Yazarı
Muhammet Emin Atasever
 

Dumur…..

2010 referandumuna gelene kadar akp ikdidarı üç dönem seçimleri kazandı, bu başarı ikdidar sarhoşlugunuda beraberinde getirdi.1923 Cumhuriyetle beraber kazandıgımız tüm başarılı devlet politikasını DUMUR ‘a ugrattı. Anayasanın verdigi yetkileri her şeyi mübah gören bir anlayışa döndermek suretiyle kurucu iradenin bizi biz yapan değerlerini DUMUR a ugrattılar. 2010 referandumu milletin önüne küçük harflerle yazılmış banka kredilerinin verildigi anlaşmalarda okuyamadıgımız küçüklükte sunuldu. İş işten geçmişti , artık tek adam rejimine gidilebilir, anayasa , yargı,sadece kendilerine çalışır bir durum vuku bulabilirdi. Hukuk ve adaletin rahmetli cennet mekan Süleyman Demirel BABA ‘NIN  KADI HİKAYESİ’ndeki ÖRDEK MİSALİ TAYYAR OLUP UÇTU. Orduya kupmas, kozmik odaya girilmesi artık yapılabilirdi. Yandaşlarına sınavda soru verilmesi , liyakatsız kişilerin yetkilendirmesi, kendinden olmayanı vatan haini yaftası, anayasanın ilk 6 maddesinin tartışmaya açılması konusunda resmi kurumlarda Türkiye cumhuriyeti yazılarının kaldırılması , milletin fakirkeştirilerek sosyal yardıma muhtaç edilmesi, tüm kötü giden işleri dış güçlere baglaması zekamızla oynamanın ta karşılıgı olmuştur. Devlet kurumlarında gelinen nokta körelmeye yani dumura uğratılmıştır.  Bu anlayış ile kendi yazılı ve görsel basın ile. Kendi ögretim görevlilerini yani doçent ve profesörlerini tüm medyada yanlışı savunan bir noktada tehlikeli bir liyakatsızlık ile DUMUR a ugratmışlardır. Binaenaleyh burdan şunu önemle belirteyim, tüm Türkiye’de tüm mahallelere Suriyeli seçmen yerleştirilmiştir. Halkımızın bu durumu tespit ederek önümüzdeki yapılacak seçimde dikkatli olmaya çağırıyorum. YSK eger bu durumu nufus ve vatandaşlık kurumuyla açıga çıkarmazsa tüm Türkiye’yi yanlış bir seçimi yapmış sayarız. Güzel ülkemin güzel insanları bu DUMUR u yok edecek ve yeniden büyük Türkiye diyeceksek , uykudan uyanma vakti gelmiştir. Gelecek nesillerimizin DUMUR ‘a ugramaması için Bay Kemal son  şansımızdır.  Körelmiş tüm kurumların yeniden hayat bulması sayın Kemal Kılıçdaroğlu nun Cumhurbaşkanlığında vatan topragında yeniden yeşerecektir. Muhammet Emin Atasever Adana 
Ekleme Tarihi: 17 Ocak 2023 - Salı

Dumur…..

2010 referandumuna gelene kadar akp ikdidarı üç dönem seçimleri kazandı, bu başarı ikdidar sarhoşlugunuda beraberinde getirdi.1923 Cumhuriyetle beraber kazandıgımız tüm başarılı devlet politikasını DUMUR ‘a ugrattı.
Anayasanın verdigi yetkileri her şeyi mübah gören bir anlayışa döndermek suretiyle kurucu iradenin bizi biz yapan değerlerini DUMUR a ugrattılar.
2010 referandumu milletin önüne küçük harflerle yazılmış banka kredilerinin verildigi anlaşmalarda okuyamadıgımız küçüklükte sunuldu. İş işten geçmişti , artık tek adam rejimine gidilebilir, anayasa , yargı,sadece kendilerine çalışır bir durum vuku bulabilirdi.
Hukuk ve adaletin rahmetli cennet mekan Süleyman Demirel BABA ‘NIN  KADI HİKAYESİ’ndeki ÖRDEK MİSALİ TAYYAR OLUP UÇTU.
Orduya kupmas, kozmik odaya girilmesi artık yapılabilirdi. Yandaşlarına sınavda soru verilmesi , liyakatsız kişilerin yetkilendirmesi, kendinden olmayanı vatan haini yaftası, anayasanın ilk 6 maddesinin tartışmaya açılması konusunda resmi kurumlarda Türkiye cumhuriyeti yazılarının kaldırılması , milletin fakirkeştirilerek sosyal yardıma muhtaç edilmesi, tüm kötü giden işleri dış güçlere baglaması zekamızla oynamanın ta karşılıgı olmuştur.
Devlet kurumlarında gelinen nokta körelmeye yani dumura uğratılmıştır. 
Bu anlayış ile kendi yazılı ve görsel basın ile. Kendi ögretim görevlilerini yani doçent ve profesörlerini tüm medyada yanlışı savunan bir noktada tehlikeli bir liyakatsızlık ile DUMUR a ugratmışlardır.
Binaenaleyh burdan şunu önemle belirteyim, tüm Türkiye’de tüm mahallelere Suriyeli seçmen yerleştirilmiştir. Halkımızın bu durumu tespit ederek önümüzdeki yapılacak seçimde dikkatli olmaya çağırıyorum. YSK eger bu durumu nufus ve vatandaşlık kurumuyla açıga çıkarmazsa tüm Türkiye’yi yanlış bir seçimi yapmış sayarız.
Güzel ülkemin güzel insanları bu DUMUR u yok edecek ve yeniden büyük Türkiye diyeceksek , uykudan uyanma vakti gelmiştir. Gelecek nesillerimizin DUMUR ‘a ugramaması için Bay Kemal son  şansımızdır. 
Körelmiş tüm kurumların yeniden hayat bulması sayın Kemal Kılıçdaroğlu nun Cumhurbaşkanlığında vatan topragında yeniden yeşerecektir.
Muhammet Emin Atasever Adana 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.