,, ,
Anasayfa Yazarlar Rana Şat Yazı Detayı Bu yazı 1329+ kez okundu.
Rana Şat
Köşe Yazarı
Rana Şat
 

Vitamin Deposu Kış Çorbası

Kış aylarının gelip havaların soğumasıyla bağışıklık sistemini güçlendirecek ve içinizi ısıtacak çorba tarifiyle Eğitmen Chef Rana Şat'ın kış çorbası tarifiyle karşınızdayız. Kış Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet Kereviz 1adet soğan 2 adet Patates 2 adet Havuç 3 Dal Pırasa 1 yemek kaşığı Tereyağı 1 Yemek kaşığı Sıvı yağ 1/2 Çay kaşığı Karabiber 2 Çay kaşığı Tuz 1,5 Litre Sıcak su Üzeri İçin: 2 Yemek kaşığı sıvı krema Kış Çorbası Nasıl Yapılır? Soğan, patates, pırasa, havuç ve kerevizi iri parçalar halinde doğrayın.Sebzeleri tencereye alın. Sıvı yağ ve tereyağında 2 dakika kavurun.Üzerine baharatlar ile sıcak suyunu ilave edip sebzeler yumuşayana kadar pişirin.Blender ile çorbayı pürüzsüz hale getirin. Üzerine krema ekleyin ve servis edin.  
Ekleme Tarihi: 07 Aralık 2023 - Perşembe

Vitamin Deposu Kış Çorbası

Kış aylarının gelip havaların soğumasıyla bağışıklık sistemini güçlendirecek ve içinizi ısıtacak çorba tarifiyle Eğitmen Chef Rana Şat'ın kış çorbası tarifiyle karşınızdayız.
Kış Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
1 adet Kereviz
1adet soğan
2 adet Patates
2 adet Havuç
3 Dal Pırasa
1 yemek kaşığı Tereyağı
1 Yemek kaşığı Sıvı yağ
1/2 Çay kaşığı Karabiber
2 Çay kaşığı Tuz
1,5 Litre Sıcak su
Üzeri İçin:
2 Yemek kaşığı
sıvı krema
Kış Çorbası Nasıl Yapılır?
Soğan, patates, pırasa, havuç ve kerevizi iri parçalar halinde doğrayın.Sebzeleri tencereye alın. Sıvı yağ ve tereyağında 2 dakika kavurun.Üzerine baharatlar ile sıcak suyunu ilave edip sebzeler yumuşayana kadar pişirin.Blender ile çorbayı pürüzsüz hale getirin. Üzerine krema ekleyin ve servis edin.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.