,, ,

Şok Market Kimin?

İş Dünyası 04.01.2024 - 15:59, Güncelleme: 04.01.2024 - 16:01 15979+ kez okundu.
 

Şok Market Kimin?

Şok Market Kimin?
Şok Market, Türkiye'nin en büyük indirim market zincirlerinden biridir. Şok Market'in sahibi, Yıldız Holding'dir. Yıldız Holding, Türkiye'nin en büyük holdinglerinden biridir. Holding, gıda, perakende, enerji, turizm ve finans gibi çeşitli sektörlerde faaliyet göstermektedir. Şok Market, 1995 yılında Migros tarafından kurulmuştur. 2011 yılında Yıldız Holding tarafından satın alınmıştır. Şok Market, 2023 yılı itibarıyla Türkiye genelinde 9.523'ü aşkın mağazaya sahiptir. Şok Market, gıda, temizlik, kişisel bakım, elektronik, ev tekstili ve diğer ihtiyaç ürünleri olmak üzere geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Şok Market'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker'dir. Ülker, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı'dır.
Şok Market Kimin?

Şok Market, Türkiye'nin en büyük indirim market zincirlerinden biridir. Şok Market'in sahibi, Yıldız Holding'dir. Yıldız Holding, Türkiye'nin en büyük holdinglerinden biridir. Holding, gıda, perakende, enerji, turizm ve finans gibi çeşitli sektörlerde faaliyet göstermektedir.

Şok Market, 1995 yılında Migros tarafından kurulmuştur. 2011 yılında Yıldız Holding tarafından satın alınmıştır. Şok Market, 2023 yılı itibarıyla Türkiye genelinde 9.523'ü aşkın mağazaya sahiptir. Şok Market, gıda, temizlik, kişisel bakım, elektronik, ev tekstili ve diğer ihtiyaç ürünleri olmak üzere geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Şok Market'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker'dir. Ülker, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.