,, ,

Show TV'nin yeni dizisi 'Ne Gemiler Yaktım' pazar akşamlarına kayıyor

İş Dünyası 04.01.2024 - 09:31, Güncelleme: 04.01.2024 - 09:31 16154+ kez okundu.
 

Show TV'nin yeni dizisi 'Ne Gemiler Yaktım' pazar akşamlarına kayıyor

Show TV’nin yeni dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’, Pazar akşamları yayınlanacak. İki kadının hayat hikayesi anlatılıyor
Show TV 'nin yeni dizisi ' Ne Gemiler Yaktım ', ilk olarak çarşamba akşamları yayınlanacaktı. Ancak yapılan son değişiklikle dizi, pazar akşamlarına kaydırıldı. Dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez , senaristliğini Banu Kiremitçi Bozkurt üstleniyor. 'Ne Gemiler Yaktım', iki kadın karakterin hayat hikayesini konu alıyor. Yasemin, kocası tarafından terk edilen ve kızıyla birlikte yeni bir hayat kurmak isteyen bir kadındır. Fidan ise kocası tarafından şiddet gören ve kaçmaya çalışan bir kadındır. İki kadının yolları kesiştiğinde, hayatları da tamamen değişecektir. 'Ne Gemiler Yaktım', yeni bölümüyle 7 Ocak Pazar 20.00'de Show TV'de olacak.
Show TV’nin yeni dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’, Pazar akşamları yayınlanacak. İki kadının hayat hikayesi anlatılıyor

Show TV 'nin yeni dizisi ' Ne Gemiler Yaktım ', ilk olarak çarşamba akşamları yayınlanacaktı. Ancak yapılan son değişiklikle dizi, pazar akşamlarına kaydırıldı.

Dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez , senaristliğini Banu Kiremitçi Bozkurt üstleniyor. 'Ne Gemiler Yaktım', iki kadın karakterin hayat hikayesini konu alıyor. Yasemin, kocası tarafından terk edilen ve kızıyla birlikte yeni bir hayat kurmak isteyen bir kadındır. Fidan ise kocası tarafından şiddet gören ve kaçmaya çalışan bir kadındır. İki kadının yolları kesiştiğinde, hayatları da tamamen değişecektir.

'Ne Gemiler Yaktım', yeni bölümüyle 7 Ocak Pazar 20.00'de Show TV'de olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.