,, ,

Sahibinden com'a Erişim Sorunu

İş Dünyası 03.01.2024 - 14:42, Güncelleme: 03.01.2024 - 14:44 16445+ kez okundu.
 

Sahibinden com'a Erişim Sorunu

Sahibinden.com’a erişim sorunu yaşanıyor. Şirket, teknik bir sorun nedeniyle siteye erişilemediğini belirtti.
Türkiye'nin en çok ziyaret edilen ilan platformu Sahibinden .com'a gece yarısından bu yana erişim sağlanamıyor. Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı" uyarısı ile karşılaşıyor. Mobil uygulama üzerinden giriş yapmak isteyenler ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı alıyor. Şirketin resmi Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorun yaşandığı ifade edilerek, bu yüzden erişim sağlanamadığı belirtildi. Ancak, Sahibinden.com'un 'domain' süresinin dolduğu, 'domain'in başka kişi tarafından satın alındığı ve bu nedenle siteye erişilemediği iddia ediliyor. Açıklamada şunlar kaydedildi: "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz." Erişim Sorunun Nedeni Sahibinden.com'a erişim sorununun nedeni henüz net olarak bilinmiyor. Şirketin resmi açıklamasında, alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorun yaşandığı belirtiliyor. Ancak, bazı iddialara göre, Sahibinden.com'un 'domain' süresinin dolduğu ve 'domain'in başka kişi tarafından satın alındığı için siteye erişilemiyor. Sorunun Çözümü Sahibinden.com'un erişim sorununun ne zaman çözüleceği henüz bilinmiyor. Şirketin açıklamasında, sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmalarının devam ettiği belirtiliyor. Sorunun çözülmesinin ardından şirket tarafından yeniden bilgilendirme yapılacak.
Sahibinden.com’a erişim sorunu yaşanıyor. Şirket, teknik bir sorun nedeniyle siteye erişilemediğini belirtti.

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen ilan platformu Sahibinden .com'a gece yarısından bu yana erişim sağlanamıyor.

Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı" uyarısı ile karşılaşıyor. Mobil uygulama üzerinden giriş yapmak isteyenler ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı alıyor.

Şirketin resmi Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorun yaşandığı ifade edilerek, bu yüzden erişim sağlanamadığı belirtildi.

Ancak, Sahibinden.com'un 'domain' süresinin dolduğu, 'domain'in başka kişi tarafından satın alındığı ve bu nedenle siteye erişilemediği iddia ediliyor.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Erişim Sorunun Nedeni

Sahibinden.com'a erişim sorununun nedeni henüz net olarak bilinmiyor. Şirketin resmi açıklamasında, alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorun yaşandığı belirtiliyor. Ancak, bazı iddialara göre, Sahibinden.com'un 'domain' süresinin dolduğu ve 'domain'in başka kişi tarafından satın alındığı için siteye erişilemiyor.

Sorunun Çözümü

Sahibinden.com'un erişim sorununun ne zaman çözüleceği henüz bilinmiyor. Şirketin açıklamasında, sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmalarının devam ettiği belirtiliyor.

Sorunun çözülmesinin ardından şirket tarafından yeniden bilgilendirme yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.