,, ,

pegasus 444 müşteri hizmetleri

İş Dünyası 29.12.2023 - 15:18, Güncelleme: 29.12.2023 - 15:18 16012+ kez okundu.
 

pegasus 444 müşteri hizmetleri

pegasus 444 müşteri hizmetleri
Pegasus Hava Yolları, Türkiye'nin lider havayolu şirketlerinden biridir. Pegasus, Türkiye'nin yanı sıra, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da birçok ülkeye uçuşlar düzenlemektedir. Pegasus'un müşteri hizmetleri, 7/24 hizmet vermektedir. Müşteri hizmetleri, uçuş rezervasyonları, bilet değişiklikleri, check-in işlemleri, bagaj işlemleri, uçuş bilgileri ve diğer konularda yardımcı olmaktadır. Pegasus'un müşteri hizmetleri ne, 444 95 87 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Pegasus'un internet sitesi üzerinden ve Pegasus mobil uygulaması üzerinden de müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.
pegasus 444 müşteri hizmetleri

Pegasus Hava Yolları, Türkiye'nin lider havayolu şirketlerinden biridir. Pegasus, Türkiye'nin yanı sıra, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da birçok ülkeye uçuşlar düzenlemektedir.

Pegasus'un müşteri hizmetleri, 7/24 hizmet vermektedir. Müşteri hizmetleri, uçuş rezervasyonları, bilet değişiklikleri, check-in işlemleri, bagaj işlemleri, uçuş bilgileri ve diğer konularda yardımcı olmaktadır.

Pegasus'un müşteri hizmetleri ne, 444 95 87 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Pegasus'un internet sitesi üzerinden ve Pegasus mobil uygulaması üzerinden de müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.