,, ,

Osman Genç'ten Kurban Bayramı Mesajı

Gündem 27.06.2023 - 20:03, Güncelleme: 27.06.2023 - 22:23 6779+ kez okundu.
 

Osman Genç'ten Kurban Bayramı Mesajı

Osman Genç'ten Kurban Bayramı Mesajı
Afrika Kordiplomatik Başkanlığı, G.Sudan Büyükelçilik Koordinatörü, Afrika iyi Niyet Elçisi, AFDA Yönetim Kurulu Başkanı, Mesvak Genel Başkan Yardımcısı. F.Konsolos Osman Genç Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı Osman Genç Mesajında : Kurban Bayramı'nın sevinç ve bereketiyle birlikte, sizlere en içten dileklerimi iletmek istiyorum. Bu özel bayramda, sevdiklerinizle bir araya gelerek birlikte güzel anılar biriktirmenizi ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Kurban ibadeti, fedakarlık, paylaşma ve yardımlaşma ruhunu ön plana çıkaran önemli bir ibadettir. Bu bayramda, ihtiyaç sahibi olanları gözetmek ve yardımlaşma duygusunu yaşamak büyük bir anlam taşır. Birlikte daha güçlü bir toplum olma yolunda adımlar atalım. Unutmayalım ki, bayramlar sevgi, saygı ve hoşgörü duygularımızı pekiştirmek için önemli fırsatlardır. Bu bayramda, komşularımızı, dostlarımızı ziyaret edelim, sevdiklerimizi kucaklayalım ve birlikte anlamlı bir bayram geçirelim. Kurban Bayramı'nın size sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle, tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten şekilde kutlarım. dedi   African Diplomatic Presidency, South Sudan Embassy Coordinator, African Goodwill Ambassador, Chairman of the Board of AFDA, Deputy Chairman of Mesvak. F. Consul Osman Genç Published a Message for Eid-al-Adha Osman Genç in his Message: “ I would like to convey my sincere wishes to you with the joy and abundance of Eid al-Adha. On this special holiday, I hope you get together with your loved ones, collect good memories together and spend a peaceful holiday. The worship of sacrifice is an important worship that emphasizes the spirit of sacrifice, sharing and cooperation. On this holiday, it is very meaningful to take care of those in need and to experience the feeling of cooperation. Let's take steps to become a stronger society together. Let's not forget that holidays are important opportunities to reinforce our feelings of love, respect and tolerance. This holiday, let's visit our neighbours and friends, hug our loved ones and spend a meaningful holiday together. I sincerely congratulate all our citizens with the hope that Eid al-Adha will bring you health, happiness and peace.” He said
Osman Genç'ten Kurban Bayramı Mesajı

Afrika Kordiplomatik Başkanlığı, G.Sudan Büyükelçilik Koordinatörü, Afrika iyi Niyet Elçisi, AFDA Yönetim Kurulu Başkanı, Mesvak Genel Başkan Yardımcısı. F.Konsolos Osman Genç  Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı

Osman Genç Mesajında : Kurban Bayramı'nın sevinç ve bereketiyle birlikte, sizlere en içten dileklerimi iletmek istiyorum. Bu özel bayramda, sevdiklerinizle bir araya gelerek birlikte güzel anılar biriktirmenizi ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.

Kurban ibadeti, fedakarlık, paylaşma ve yardımlaşma ruhunu ön plana çıkaran önemli bir ibadettir. Bu bayramda, ihtiyaç sahibi olanları gözetmek ve yardımlaşma duygusunu yaşamak büyük bir anlam taşır. Birlikte daha güçlü bir toplum olma yolunda adımlar atalım.

Unutmayalım ki, bayramlar sevgi, saygı ve hoşgörü duygularımızı pekiştirmek için önemli fırsatlardır. Bu bayramda, komşularımızı, dostlarımızı ziyaret edelim, sevdiklerimizi kucaklayalım ve birlikte anlamlı bir bayram geçirelim.

Kurban Bayramı'nın size sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle, tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten şekilde kutlarım. dedi

 

African Diplomatic Presidency, South Sudan Embassy Coordinator, African Goodwill Ambassador, Chairman of the Board of AFDA, Deputy Chairman of Mesvak. F. Consul Osman Genç Published a Message for Eid-al-Adha

Osman Genç in his Message: “ I would like to convey my sincere wishes to you with the joy and abundance of Eid al-Adha. On this special holiday, I hope you get together with your loved ones, collect good memories together and spend a peaceful holiday.

The worship of sacrifice is an important worship that emphasizes the spirit of sacrifice, sharing and cooperation. On this holiday, it is very meaningful to take care of those in need and to experience the feeling of cooperation. Let's take steps to become a stronger society together.

Let's not forget that holidays are important opportunities to reinforce our feelings of love, respect and tolerance. This holiday, let's visit our neighbours and friends, hug our loved ones and spend a meaningful holiday together.

I sincerely congratulate all our citizens with the hope that Eid al-Adha will bring you health, happiness and peace.” He said

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.