,, ,

Osman Genç Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçiliği Olağanüstü ve Tam yetkili Büyükelçisi ile bir araya geldi.

Dünya 11.07.2023 - 19:20, Güncelleme: 11.07.2023 - 19:26 16143+ kez okundu.
 

Osman Genç Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçiliği Olağanüstü ve Tam yetkili Büyükelçisi ile bir araya geldi.

Osman Genç Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçiliği Olağanüstü ve Tam yetkili Büyükelçisi ile bir araya geldi.
AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçiliği Olağanüstü ve Tam yetkili Büyükelçisi Adem Mohamed Mahmud ’u makamında ziyaret etti. Ülkeler arası diyaloğun devamı niteliğinde olan görüşmede güncel faaliyet alanları ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Dostane ilişkilerimizin devamı, karşılıklı ziyaretlerimiz, ticaret ve yatırım başta olmak üzere İki ülke arasında her alanda işbirliğimizi geliştirmede mutabık kalındı. Osman Genç Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçiliği Olağanüstü ve Tam yetkili Büyükelçisi’ne davetinden ve nazik karşılamasından dolayı teşekkürlerini iletti.   Osman Genç met with the Extraordinary and Plenipotentiary Ambassador of the Embassy of the Federal Democratic Republic of Ethiopia.  Chairman of the AFDA Board of Directors Osman Genç visited the Extraordinary and Plenipotentiary Ambassador of the Embassy of the Federal Democratic Republic of Ethiopia Adem Mohamed Mahmud at his office. During the meeting which is a continuation of the dialogue between the countries consultations were held on current areas of activity. It was agreed to continue our friendly relations, mutual visits, trade, and investment, as well as to develop our cooperation in all areas between the two countries. Osman Genç conveyed his thanks to the Extraordinary and Plenipotentiary Ambassador of the Embassy of the Federal Democratic Republic of Ethiopia for his invitation and kind welcome.  
Osman Genç Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçiliği Olağanüstü ve Tam yetkili Büyükelçisi ile bir araya geldi.

AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçiliği Olağanüstü ve Tam yetkili Büyükelçisi Adem Mohamed Mahmud ’u makamında ziyaret etti.
Ülkeler arası diyaloğun devamı niteliğinde olan görüşmede güncel faaliyet alanları ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Dostane ilişkilerimizin devamı, karşılıklı ziyaretlerimiz, ticaret ve yatırım başta olmak üzere İki ülke arasında her alanda işbirliğimizi geliştirmede mutabık kalındı. Osman Genç Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçiliği Olağanüstü ve Tam yetkili Büyükelçisi’ne davetinden ve nazik karşılamasından dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Osman Genç met with the Extraordinary and Plenipotentiary Ambassador of the Embassy of the Federal Democratic Republic of Ethiopia. 

Chairman of the AFDA Board of Directors Osman Genç visited the Extraordinary and Plenipotentiary Ambassador of the Embassy of the Federal Democratic Republic of Ethiopia Adem Mohamed Mahmud at his office.
During the meeting which is a continuation of the dialogue between the countries consultations were held on current areas of activity. It was agreed to continue our friendly relations, mutual visits, trade, and investment, as well as to develop our cooperation in all areas between the two countries. Osman Genç conveyed his thanks to the Extraordinary and Plenipotentiary Ambassador of the Embassy of the Federal Democratic Republic of Ethiopia for his invitation and kind welcome.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.