,, ,

N'Art Studio, Hem Çocuklara Hem de Yetişkinlere Yönelik Workshop Çalışmalarına Başladı

İş Dünyası 26.01.2024 - 09:14, Güncelleme: 26.01.2024 - 09:14 13272+ kez okundu.
 

N'Art Studio, Hem Çocuklara Hem de Yetişkinlere Yönelik Workshop Çalışmalarına Başladı

N’Art Studio, Bahçeşehir’de çocuk ve yetişkinlere yönelik workshop faaliyetlerine başladı. Çeşitli sanat çalışmaları yapılıyor
Hem çocuklara hem de yetişkinlere sloganı ile workshop faaliyetlerine başlayan N’Art Studio Bahçeşehir’de açıldı. Akademik eğitiminden sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde Sanat Yönetimi alanında eğitim gören Nevin Dermanlı ’nın yönetiminde hayata geçen N’Art Studio’da ilk workshop çalışmalar sömestr tatiline giren 8-12 yaş arasındaki çocuklara yönelik yapıldı. Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde Bileşik Sanatlar alanında eğitim alan Çiğdem Şenyürek ’in eğitmenliğinde bir araya gelen çocuklar resim çalışmaları yaptılar. İlk resim çalışmalarından oldukça keyif alan çocuklar resim ve benzeri alanlarda yeteneklerini keşfediyorlar. Gerekli materyallerin atöyle tarafından verildiği ve on kişilik gruplar halindeki workshop çalışmaları arasında tuval boyama, kolaj atölyesi, maske yapımı, origami atölyesi, ahşap baskı, sanat yapıtı inceleme, müzik ile performatif resim, pastel boya atölyesi, masallarla resim atölyesi gibi çalışmalar yapılıyor. Nevin Dermanlı “Çocukların ve yetişkinlerin yoğun okul ve iş çalışmalarının ardından onlara keyif veren ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacak etkinlikler workshop çalışmalar yapmak üzere bir organizasyon yaptık. Kapımız herkese açık” dedi.
N’Art Studio, Bahçeşehir’de çocuk ve yetişkinlere yönelik workshop faaliyetlerine başladı. Çeşitli sanat çalışmaları yapılıyor

Hem çocuklara hem de yetişkinlere sloganı ile workshop faaliyetlerine başlayan N’Art Studio Bahçeşehir’de açıldı. Akademik eğitiminden sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde Sanat Yönetimi alanında eğitim gören Nevin Dermanlı ’nın yönetiminde hayata geçen N’Art Studio’da ilk workshop çalışmalar sömestr tatiline giren 8-12 yaş arasındaki çocuklara yönelik yapıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde Bileşik Sanatlar alanında eğitim alan Çiğdem Şenyürek ’in eğitmenliğinde bir araya gelen çocuklar resim çalışmaları yaptılar. İlk resim çalışmalarından oldukça keyif alan çocuklar resim ve benzeri alanlarda yeteneklerini keşfediyorlar. Gerekli materyallerin atöyle tarafından verildiği ve on kişilik gruplar halindeki workshop çalışmaları arasında tuval boyama, kolaj atölyesi, maske yapımı, origami atölyesi, ahşap baskı, sanat yapıtı inceleme, müzik ile performatif resim, pastel boya atölyesi, masallarla resim atölyesi gibi çalışmalar yapılıyor. Nevin Dermanlı “Çocukların ve yetişkinlerin yoğun okul ve iş çalışmalarının ardından onlara keyif veren ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacak etkinlikler workshop çalışmalar yapmak üzere bir organizasyon yaptık. Kapımız herkese açık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.