,, ,

Multi Clinic Ailesinden Yaza Veda Gecesi

İş Dünyası 12.09.2022 - 12:34, Güncelleme: 12.09.2022 - 12:50 5667+ kez okundu.
 

Multi Clinic Ailesinden Yaza Veda Gecesi

Multi Clınıc Ağız ve Diş Sağlığı merkezi geleneksel hale getirdiği “Yaza Veda” gecesini çalışlarının katılımıyla gerçekleştirdi.
Multi Clınıc Ağız ve Diş Sağlığı merkezi çalışanları yoğun ve yorucu geçen yaz sezonunu Aymira Otel havuz başında düzenledikleri geceyle eğlenceli bir şekilde tamamladılar, Multi Clınıc Ağız ve Diş Sağlığı merkezi yöneticileri ve personelleri ile geleneksel ”Yaza Veda” gecesinde yorgunluk attı,  doyasıya coşup eğlendi. Tüm mesai arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Multi Cılınıc ortaklarından Ömer ALTUNTAŞ ‘’yoğun iş temposu içerisinde gün içinde birbirimize çok fazla zaman ayıramıyoruz”. Bu tür organizasyonlarla stres attıklarını ve hep bir arada olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini de sözlerine ekledi. GECEDE ŞÜKRAN PLAKETİ SUNULDU Multi Cılınıc ortaklarından Ömer ALTUNTAŞ 5. yılını dolduran Dt. Buket ÜNLÜ, Genel Müdürümüz Ayşe BEDİR, Ön Büro Müdürümüz Özde KARAYİĞİT ve yardımcı hizmet elemanız Gülnur AKKÖY’ü tebrik ediyorum 4 çalışma arkadaşımıza da böyle bir gecede özel bir hatıra olsun istedik. Ve kendilerine şükran plaketlerimizi sunduk. Biz büyük bir aileyiz. Takım ruhunun başarıyı getirdiğini söyleyen iş insanı Ömer ALTUNTAŞ bu ailenin her geçen gün güçlenerek büyümesi bizi çok gururlandırıyor. Tüm personelimiz ile beraber nice 5 yıllar temenni ediyorum’’ dedi Haber: Melek GÜRBÜZ - Görkem EMGEN
Multi Clınıc Ağız ve Diş Sağlığı merkezi geleneksel hale getirdiği “Yaza Veda” gecesini çalışlarının katılımıyla gerçekleştirdi.

Multi Clınıc Ağız ve Diş Sağlığı merkezi çalışanları yoğun ve yorucu geçen yaz sezonunu Aymira Otel havuz başında düzenledikleri geceyle eğlenceli bir şekilde tamamladılar, Multi Clınıc Ağız ve Diş Sağlığı merkezi yöneticileri ve personelleri ile geleneksel ”Yaza Veda” gecesinde yorgunluk attı,  doyasıya coşup eğlendi.


Tüm mesai arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Multi Cılınıc ortaklarından Ömer ALTUNTAŞ ‘’yoğun iş temposu içerisinde gün içinde birbirimize çok fazla zaman ayıramıyoruz”. Bu tür organizasyonlarla stres attıklarını ve hep bir arada olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.


GECEDE ŞÜKRAN PLAKETİ SUNULDU
Multi Cılınıc ortaklarından Ömer ALTUNTAŞ 5. yılını dolduran Dt. Buket ÜNLÜ, Genel Müdürümüz Ayşe BEDİR, Ön Büro Müdürümüz Özde KARAYİĞİT ve yardımcı hizmet elemanız Gülnur AKKÖY’ü tebrik ediyorum 4 çalışma arkadaşımıza da böyle bir gecede özel bir hatıra olsun istedik. Ve kendilerine şükran plaketlerimizi sunduk. Biz büyük bir aileyiz. Takım ruhunun başarıyı getirdiğini söyleyen iş insanı Ömer ALTUNTAŞ bu ailenin her geçen gün güçlenerek büyümesi bizi çok gururlandırıyor. Tüm personelimiz ile beraber nice 5 yıllar temenni ediyorum’’ dedi

Haber: Melek GÜRBÜZ - Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.