,, ,

Maviye Sürgün dizisinin çekimleri devam ediyor.

Tv-Dünyası 27.02.2023 - 17:47, Güncelleme: 27.02.2023 - 17:47 12984+ kez okundu.
 

Maviye Sürgün dizisinin çekimleri devam ediyor.

Maviye Sürgün dizisinin çekimleri devam ediyor.
Maviye Sürgün ( Blue Cage ) dizisinin çekimleri Selimiye ’de devam ediyor. O3 Medya ile İnter Medya ’nın Latin Amerika ülkeleri için çektiği dizinin mayıs ayında tamamlanması planlanıyor. Damla Sönmez , Caner Cindoruk , Serkan Altunorak , Bülent Şakrak , Ayça Erturan , Gürberk Polat gibi ünlü isimleri buluşturan diziye çok başarılı bir oyuncu konuk oldu. Gökçe Eyüboğlu “Maviye Sürgün” dizisine konuk oldu. Ünlü oyuncu güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide avukat rolüne hayat verdi.
Maviye Sürgün dizisinin çekimleri devam ediyor.

Maviye Sürgün ( Blue Cage ) dizisinin çekimleri Selimiye ’de devam ediyor. O3 Medya ile İnter Medya ’nın Latin Amerika ülkeleri için çektiği dizinin mayıs ayında tamamlanması planlanıyor. Damla Sönmez , Caner Cindoruk , Serkan Altunorak , Bülent Şakrak , Ayça Erturan , Gürberk Polat gibi ünlü isimleri buluşturan diziye çok başarılı bir oyuncu konuk oldu.
Gökçe Eyüboğlu “Maviye Sürgün” dizisine konuk oldu. Ünlü oyuncu güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide avukat rolüne hayat verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.