,, ,

Rize'de ruhsatsız silah operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Asayiş 27.02.2023 - 17:44, Güncelleme: 27.02.2023 - 17:44 7344+ kez okundu.
 

Rize'de ruhsatsız silah operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Rize'de ruhsatsız silah operasyonunda 2 kişi tutuklandı
Rize 'de, 19 ruhsatsız tabanca ele geçirilen operasyonda yakalanan 8 şüpheliden 2'si tutuklandı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında il genelinde 5 noktaya operasyon düzenlendi. Operasyonda el yapımı olduğu değerlendirilen 19 tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden M.Y. ve S.Y. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, diğerleri hakkında adli işlem yapıldı.  
Rize'de ruhsatsız silah operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Rize 'de, 19 ruhsatsız tabanca ele geçirilen operasyonda yakalanan 8 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında il genelinde 5 noktaya operasyon düzenlendi.

Operasyonda el yapımı olduğu değerlendirilen 19 tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.Y. ve S.Y. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, diğerleri hakkında adli işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.