,, ,

Kilis'te hafif ticari araçla otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı

Gündem 14.09.2023 - 11:12, Güncelleme: 14.09.2023 - 11:12 3240+ kez okundu.
 

Kilis'te hafif ticari araçla otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı

“Kilis’te hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı
Kilis 'te hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. R.Ö. kontrolündeki 79 AY 661 plakalı hafif ticari araç ile K.P. yönetimindeki 34 DSY 454 plakalı otomobil, Necmettin Erbakan Mahallesi Turgut Özal Caddesi'ndeki kavşakta çarpıştı. Hafif ticari aracın sürücüsü ve yanında bulunan oğlu M.H.Ö. (16), yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, hafif ticari aracın otomobille çarpıştıktan sonra savrularak refüje çarptığı daha sonra karşı yola geçerek devrildiği ve çevredekilerin kaza yerine koştuğu görülüyor.
“Kilis’te hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı

Kilis 'te hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

R.Ö. kontrolündeki 79 AY 661 plakalı hafif ticari araç ile K.P. yönetimindeki 34 DSY 454 plakalı otomobil, Necmettin Erbakan Mahallesi Turgut Özal Caddesi'ndeki kavşakta çarpıştı.

Hafif ticari aracın sürücüsü ve yanında bulunan oğlu M.H.Ö. (16), yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, hafif ticari aracın otomobille çarpıştıktan sonra savrularak refüje çarptığı daha sonra karşı yola geçerek devrildiği ve çevredekilerin kaza yerine koştuğu görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.