,, ,

Müteşebbis Gelişim Vakfı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında da Eğitim Yardımlarına Devam Edecek

Gündem 14.09.2023 - 11:09, Güncelleme: 14.09.2023 - 11:09 3427+ kez okundu.
 

Müteşebbis Gelişim Vakfı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında da Eğitim Yardımlarına Devam Edecek

MESVAK, 2023-2024 eğitim öğretim yılında da üniversite ve meslek lisesi öğrencilerine burs vermeye devam ediyor. Yardımlar, geleceğin teminatı gençler için bekleniyor.
Müteşebbis Gelişim Vakfı ( MESVAK ), 2023-2024 eğitim öğretim yılında da üniversite ve meslek lisesi öğrencilerine burs vermeye devam edecek. MESVAK Başkanı Nurettin Konaklı News Findy Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Bir Burs Bir Gelecek" sloganıyla yürüttükleri eğitim yardımlarının önemine değindi. Konaklı, "Gönüllülerimizle birlikte bu eğitim yılında da öğrencilerimize eğitim yardımı yapmaya devam edeceğiz. Yaptığımız hayırlar kendimiz için, ailemiz için iki cihanda sigortamız olsun." dedi. Konaklı, MESVAK'ın 2023-2024 eğitim öğretim yılında da üniversite ve meslek lisesi öğrencilerine Eylül-Mayıs ayları arasında 9 ay boyunca burs vereceğini belirterek, "Kendilerinden ve çevrelerinden sadaka, zekat vb. eğitim yardımı olarak (burs) vermek isteyenlerin hayırlarını geleceğimizin teminatı gençlerimiz için bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Konaklı, burs alıp mezun olan üç bursiyerin gelip "Ben mezun oldum, işe girdim, şimdi bir öğrenciye bir burs vermek istiyorum." demesinin verdiği mutluluğun tarifsiz olduğunu belirterek, "Bu mutluluk yardım yapan vakıf ailemizindir, yönetim kurulu olarak hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz." dedi
MESVAK, 2023-2024 eğitim öğretim yılında da üniversite ve meslek lisesi öğrencilerine burs vermeye devam ediyor. Yardımlar, geleceğin teminatı gençler için bekleniyor.

Müteşebbis Gelişim Vakfı ( MESVAK ), 2023-2024 eğitim öğretim yılında da üniversite ve meslek lisesi öğrencilerine burs vermeye devam edecek.

MESVAK Başkanı Nurettin Konaklı News Findy Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Bir Burs Bir Gelecek" sloganıyla yürüttükleri eğitim yardımlarının önemine değindi. Konaklı, "Gönüllülerimizle birlikte bu eğitim yılında da öğrencilerimize eğitim yardımı yapmaya devam edeceğiz. Yaptığımız hayırlar kendimiz için, ailemiz için iki cihanda sigortamız olsun." dedi.

Konaklı, MESVAK'ın 2023-2024 eğitim öğretim yılında da üniversite ve meslek lisesi öğrencilerine Eylül-Mayıs ayları arasında 9 ay boyunca burs vereceğini belirterek, "Kendilerinden ve çevrelerinden sadaka, zekat vb. eğitim yardımı olarak (burs) vermek isteyenlerin hayırlarını geleceğimizin teminatı gençlerimiz için bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Konaklı, burs alıp mezun olan üç bursiyerin gelip "Ben mezun oldum, işe girdim, şimdi bir öğrenciye bir burs vermek istiyorum." demesinin verdiği mutluluğun tarifsiz olduğunu belirterek, "Bu mutluluk yardım yapan vakıf ailemizindir, yönetim kurulu olarak hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.