,, ,

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, şehit Jandarma Tatlı için başsağlığı mesajı paylaştı

Siyaset 31.07.2023 - 14:21, Güncelleme: 31.07.2023 - 14:21 3972+ kez okundu.
 

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, şehit Jandarma Tatlı için başsağlığı mesajı paylaştı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar'da şehit düşen kahraman Jandarmamız Mustafa Tatlı'ya başsağlığı diledi.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener , Afyonkarahisar ’da şehit düşen kahraman Jandarmamız Mustafa Tatlı için başsağlığı mesajı paylaştı. Akşener, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Afyonkarahisar’da şehit düşen kahraman Jandarmamız Mustafa Tatlı’ya Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Jandarmamız Mustafa Tatlı, ülkemizin güvenliği için canını feda etti. Vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Şehit Jandarmamız Mustafa Tatlı’nın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu acıyı hiçbir aile yaşamasın.”
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar'da şehit düşen kahraman Jandarmamız Mustafa Tatlı'ya başsağlığı diledi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener , Afyonkarahisar ’da şehit düşen kahraman Jandarmamız Mustafa Tatlı için başsağlığı mesajı paylaştı. Akşener, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Afyonkarahisar’da şehit düşen kahraman Jandarmamız Mustafa Tatlı’ya Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Jandarmamız Mustafa Tatlı, ülkemizin güvenliği için canını feda etti. Vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Şehit Jandarmamız Mustafa Tatlı’nın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu acıyı hiçbir aile yaşamasın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.