,, ,

Voleybolcu Hande Baladın’a sosyal medyadan tehdit

Spor 31.07.2023 - 14:15, Güncelleme: 31.07.2023 - 14:15 13233+ kez okundu.
 

Voleybolcu Hande Baladın’a sosyal medyadan tehdit

Voleybolcu Hande Baladın’a sosyal medyadan tehdit
FIVB Milletler Ligi ’nde şampiyon olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın oyuncularından Hande Baladın , şampiyonluktan sonra kendisine sosyal medya üzerinden asit atma tehdidi alan bir kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Hande Baladın , Instagram kullanıcısı M.N.'nin kendisine ve takım arkadaşlarına yönelik “Ben bu kıza diyorum ki senin yüzüne asit atacağım bundan dahi korkmuyor. Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok” ve “Sizin isminizin kurtuluşu yok. Birinizden birine zarar vermezsem sizden beter olayım” gibi mesajlar attığını belirtti. Yıldız voleybolcu, “Can güvenliğim yok. Sistematik bir şekilde mesaj atıyor. Korkuyorum” diyerek, M.N.'nin “tehdit” suçundan cezalandırılmasını istedi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı. i. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, başvurunun ardından soruşturma başlattı.
Voleybolcu Hande Baladın’a sosyal medyadan tehdit

FIVB Milletler Ligi ’nde şampiyon olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın oyuncularından Hande Baladın , şampiyonluktan sonra kendisine sosyal medya üzerinden asit atma tehdidi alan bir kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hande Baladın , Instagram kullanıcısı M.N.'nin kendisine ve takım arkadaşlarına yönelik “Ben bu kıza diyorum ki senin yüzüne asit atacağım bundan dahi korkmuyor. Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok” ve “Sizin isminizin kurtuluşu yok. Birinizden birine zarar vermezsem sizden beter olayım” gibi mesajlar attığını belirtti.

Yıldız voleybolcu, “Can güvenliğim yok. Sistematik bir şekilde mesaj atıyor. Korkuyorum” diyerek, M.N.'nin “tehdit” suçundan cezalandırılmasını istedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı.

i. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, başvurunun ardından soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.