,, ,

İspanya'yı fetheden Can Yaman, şimdi de Japonya'da

Tv-Dünyası 03.08.2023 - 18:02, Güncelleme: 03.08.2023 - 18:02 7553+ kez okundu.
 

İspanya'yı fetheden Can Yaman, şimdi de Japonya'da

Oyunculuk kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman 'ın yükselişi hız kesmeden devam ediyor.
Can Yaman başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Oyunculuk kariyerine İtalya 'da devam eden Yaman'ın İtalya'da reyting rekorlarını alt üst eden ve ikinci sezon çekimlerine başlanan polisiye dizisi "Viola Come Il Mare" geçen hafta İspanya'da Antena3 kanalında yayınlanmış ve çarşamba reytinglerine damgasını vurmuştu. İkinci haftasında da dizi zirvedekini yerini korudu. Bir Türk oyuncu ilk kez yurt dışında çektiği diziyle başka bir yabancı ülkede böylesine büyük bir başarı kazanmış oldu. Dizi çekimlerinin yanı sıra reklam kampanyaları, kurduğu yardım derneğinin faaliyetleri ve sporuna zaman ayıran başarılı oyuncunun reyting rekortmeni dizisi "Viola Come Il Mare", son olarak yabancı diziler konusunda kapalı bir ülke olan Japonya'ya satıldı. Bu satış, Can Yaman 'ın uluslararası başarısını gözler önüne seriyor. Can Yaman , Türkiye'nin yanı sıra İtalya, İspanya ve Japonya gibi ülkelerde milyonlarca hayrana sahip. Oyuncu, önümüzdeki yıllarda da uluslararası alandaki başarısını sürdürmesi bekleniyor. Can Yaman 'ın başarısı, Türk dizilerinin yurt dışındaki popülaritesinin artmasına da katkı sağlıyor. Türk dizileri, son yıllarda İtalya, İspanya ve Japonya gibi ülkelerde büyük bir ilgi görüyor. Bu ilgi, Türk dizilerinin daha fazla ülkeye satılmasını ve daha fazla Türk oyuncunun uluslararası alanda başarı elde etmesini sağlıyor.
Oyunculuk kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman 'ın yükselişi hız kesmeden devam ediyor.

Can Yaman başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Oyunculuk kariyerine İtalya 'da devam eden Yaman'ın İtalya'da reyting rekorlarını alt üst eden ve ikinci sezon çekimlerine başlanan polisiye dizisi "Viola Come Il Mare" geçen hafta İspanya'da Antena3 kanalında yayınlanmış ve çarşamba reytinglerine damgasını vurmuştu. İkinci haftasında da dizi zirvedekini yerini korudu.

Bir Türk oyuncu ilk kez yurt dışında çektiği diziyle başka bir yabancı ülkede böylesine büyük bir başarı kazanmış oldu. Dizi çekimlerinin yanı sıra reklam kampanyaları, kurduğu yardım derneğinin faaliyetleri ve sporuna zaman ayıran başarılı oyuncunun reyting rekortmeni dizisi "Viola Come Il Mare", son olarak yabancı diziler konusunda kapalı bir ülke olan Japonya'ya satıldı.

Bu satış, Can Yaman 'ın uluslararası başarısını gözler önüne seriyor. Can Yaman , Türkiye'nin yanı sıra İtalya, İspanya ve Japonya gibi ülkelerde milyonlarca hayrana sahip. Oyuncu, önümüzdeki yıllarda da uluslararası alandaki başarısını sürdürmesi bekleniyor.

Can Yaman 'ın başarısı, Türk dizilerinin yurt dışındaki popülaritesinin artmasına da katkı sağlıyor. Türk dizileri, son yıllarda İtalya, İspanya ve Japonya gibi ülkelerde büyük bir ilgi görüyor. Bu ilgi, Türk dizilerinin daha fazla ülkeye satılmasını ve daha fazla Türk oyuncunun uluslararası alanda başarı elde etmesini sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.