,, ,

CHP Kırşehir Milletvekilleri İl Başkanıyla Cacabey Meydanı’nda Vatandaşlarla Hasbihal Etti

Siyaset 03.08.2023 - 17:59, Güncelleme: 03.08.2023 - 17:59 4668+ kez okundu.
 

CHP Kırşehir Milletvekilleri İl Başkanıyla Cacabey Meydanı’nda Vatandaşlarla Hasbihal Etti

CHP Kırşehir Milletvekilleri İl Başkanıyla Cacabey Meydanı’nda Vatandaşlarla Hasbihal Etti
CHP Kırşehir Milletvekilleri Dr. Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Hüseyin Çakmak , Cacabey Meydanı ’nda vatandaşlarla hasbihal etti. CHP Kırşehir Milletvekilleri Dr. Metin İlhan  vatandaşlarla sohbet ederek, ekonomiden siyasete, eğitimden sağlık hizmetlerine kadar pek çok konuda görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşların, süregelen ekonomik krizlerin etkisinden şikayetçi oldukları gözlemlendi. Vatandaşlar, 80'li ve 90'lı yıllardaki gibi her gün zam haberi almaktan oldukça rahatsız olduklarını ifade etti. Vatandaşların, iktidarın sürekli değişiklik gösteren uygulama ve politikalarının faturasının orta ve dar gelirli vatandaşlara yüklenmesinin de ziyadesiyle farkında oldukları görüldü. Vatandaşlar, en büyük olumsuz etkiyi kendileri yaşadıklarını ifade etti. CHP Kırşehir Milletvekilleri Dr. Metin İlhan , vatandaşların taleplerini dinledi ve sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
CHP Kırşehir Milletvekilleri İl Başkanıyla Cacabey Meydanı’nda Vatandaşlarla Hasbihal Etti

CHP Kırşehir Milletvekilleri Dr. Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Hüseyin Çakmak , Cacabey Meydanı ’nda vatandaşlarla hasbihal etti.

CHP Kırşehir Milletvekilleri Dr. Metin İlhan  vatandaşlarla sohbet ederek, ekonomiden siyasete, eğitimden sağlık hizmetlerine kadar pek çok konuda görüş alışverişinde bulundu.

Vatandaşların, süregelen ekonomik krizlerin etkisinden şikayetçi oldukları gözlemlendi. Vatandaşlar, 80'li ve 90'lı yıllardaki gibi her gün zam haberi almaktan oldukça rahatsız olduklarını ifade etti.

Vatandaşların, iktidarın sürekli değişiklik gösteren uygulama ve politikalarının faturasının orta ve dar gelirli vatandaşlara yüklenmesinin de ziyadesiyle farkında oldukları görüldü. Vatandaşlar, en büyük olumsuz etkiyi kendileri yaşadıklarını ifade etti.

CHP Kırşehir Milletvekilleri Dr. Metin İlhan , vatandaşların taleplerini dinledi ve sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.