,, ,

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü İstinyePark'ta Alışverişte!

Magazin 14.02.2024 - 11:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 11:19 15688+ kez okundu.
 

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü İstinyePark'ta Alışverişte!

İnci Taneleri” dizisinin yıldızı Hazar Ergüçlü, alışveriş keyfi ve sosyal medya tepkileri hakkında konuştu. Oyunculuk yeteneğiyle beğeni toplayan Ergüçlü, değerlendirmeleri için zaman bulacağını belirtti
Kanal D 'nin reyting rekortmeni dizisi " İnci Taneleri "nin Dilber 'i Hazar Ergüçlü , önceki gün İstinyePark 'ta objektiflere yansıdı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, set arasında alışverişe geldiğini söyledi. Hızlı adımlarla mağazaları dolaşıp kıyafet deneyen Ergüçlü, muhabirlerin "Sosyal medya tepkilerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi: "Ben oyuncuyum ve işim olan oyunculuğu yapıyorum. Açıkçası sosyal medyayı da çok takip edemiyorum çünkü yoğun çalışıyoruz. Değerlendirmemi bir ara uzun uzun yapacağım." Alışveriş sonrası hızlıca aracına yönelen Hazar Ergüçlü, sevenlerinin fotoğraf isteğini de kırmayıp tek tek selamlaştı. Hazar Ergüçlü'nün Sosyal Medya Tepkileri Hakkındaki Yorumu: Hazar Ergüçlü, "İnci Taneleri" dizisindeki Dilber karakteri ile büyük beğeni topladı. Sosyal medya kullanıcıları da Ergüçlü'nün oyunculuğunu öven yorumlar yapıyor. Ergüçlü, sosyal medya tepkilerini çok takip edemediğini ancak bir ara uzun uzun değerlendireceğini söyledi. Hazar Ergüçlü Kimdir? Hazar Ergüçlü , 1992 yılında Ankara'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 2015 yılında "Küçük Sırlar" dizisi ile oyunculuğa adım attı. "Medcezir", "Adını Kalbime Yazdım", "Aşk Tesadüfleri Sever" ve "Bir Aile Hikayesi" gibi dizilerde rol aldı. Ergüçlü, 2018 yılında "Kız Kardeşler" filmindeki rolüyle Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı.
İnci Taneleri” dizisinin yıldızı Hazar Ergüçlü, alışveriş keyfi ve sosyal medya tepkileri hakkında konuştu. Oyunculuk yeteneğiyle beğeni toplayan Ergüçlü, değerlendirmeleri için zaman bulacağını belirtti

Kanal D 'nin reyting rekortmeni dizisi " İnci Taneleri "nin Dilber 'i Hazar Ergüçlü , önceki gün İstinyePark 'ta objektiflere yansıdı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, set arasında alışverişe geldiğini söyledi.

Hızlı adımlarla mağazaları dolaşıp kıyafet deneyen Ergüçlü, muhabirlerin "Sosyal medya tepkilerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Ben oyuncuyum ve işim olan oyunculuğu yapıyorum. Açıkçası sosyal medyayı da çok takip edemiyorum çünkü yoğun çalışıyoruz. Değerlendirmemi bir ara uzun uzun yapacağım."

Alışveriş sonrası hızlıca aracına yönelen Hazar Ergüçlü, sevenlerinin fotoğraf isteğini de kırmayıp tek tek selamlaştı.

Hazar Ergüçlü'nün Sosyal Medya Tepkileri Hakkındaki Yorumu:

Hazar Ergüçlü, "İnci Taneleri" dizisindeki Dilber karakteri ile büyük beğeni topladı. Sosyal medya kullanıcıları da Ergüçlü'nün oyunculuğunu öven yorumlar yapıyor.

Ergüçlü, sosyal medya tepkilerini çok takip edemediğini ancak bir ara uzun uzun değerlendireceğini söyledi.

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Hazar Ergüçlü , 1992 yılında Ankara'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 2015 yılında "Küçük Sırlar" dizisi ile oyunculuğa adım attı. "Medcezir", "Adını Kalbime Yazdım", "Aşk Tesadüfleri Sever" ve "Bir Aile Hikayesi" gibi dizilerde rol aldı.

Ergüçlü, 2018 yılında "Kız Kardeşler" filmindeki rolüyle Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.