,, ,

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Kimdir 17.08.2023 - 16:43, Güncelleme: 17.08.2023 - 16:43 4896+ kez okundu.
 

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Hazar Ergüçlü Kimdir, Nerelidir? Hazar Ergüçlü Hayatı ve Biyografisi
Hazar Ergüçlü (d. 1 Ocak 1992, Lefkoşa, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti), Kıbrıs Türkü oyuncudur. Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 tarihinde Kıbrıs'ın Lefkoşa şehrinde doğmuştur. İlkokulu ve ortaokulu Lefkoşa'da tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Lefkoşa Türk Maarif Koleji'nde tamamlamıştır. Lise eğitiminin ardından İstanbul'a taşınarak Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde grafik tasarım eğitimi almıştır. 2011 yılında Kuzey Güney adlı dizide Simay Canay karakteri ile televizyon ekranlarına adım atmıştır. 2013 yılında Medcezir adlı dizide Eylül Bulut karakterini canlandırmıştır. 2015 yılında Analar ve Anneler adlı dizide Kader Saruhanlı karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu Dereoğlu karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında Şahsiyet adlı dizide Nalan karakterini canlandırmıştır. 2019 yılında Alev Alev adlı dizide Çiçek Görgülü karakterini canlandırmıştır. 2020 yılında The Mallorca Files adlı dizide Azra Bolat karakterini canlandırmıştır. Hazar Ergüçlü oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik ve senaristlik de yapmaktadır. 2018 yılında Kelebek adında bir kısa film yönetmiştir. 2019 yılında ise Kırmızı Oda adlı dizinin bir bölümünde yönetmenlik yapmıştır. Hazar Ergüçlü 2016 yılında Serkan Altunorak ile evlenmiştir. 2019 yılında boşanmışlardır. Hazar Ergüçlü başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken bir oyuncudur. Rol aldığı dizi ve filmlerle büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.
Hazar Ergüçlü Kimdir, Nerelidir? Hazar Ergüçlü Hayatı ve Biyografisi

Hazar Ergüçlü (d. 1 Ocak 1992, Lefkoşa, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti), Kıbrıs Türkü oyuncudur.

Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 tarihinde Kıbrıs'ın Lefkoşa şehrinde doğmuştur. İlkokulu ve ortaokulu Lefkoşa'da tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Lefkoşa Türk Maarif Koleji'nde tamamlamıştır. Lise eğitiminin ardından İstanbul'a taşınarak Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde grafik tasarım eğitimi almıştır.

2011 yılında Kuzey Güney adlı dizide Simay Canay karakteri ile televizyon ekranlarına adım atmıştır. 2013 yılında Medcezir adlı dizide Eylül Bulut karakterini canlandırmıştır. 2015 yılında Analar ve Anneler adlı dizide Kader Saruhanlı karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu Dereoğlu karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında Şahsiyet adlı dizide Nalan karakterini canlandırmıştır. 2019 yılında Alev Alev adlı dizide Çiçek Görgülü karakterini canlandırmıştır. 2020 yılında The Mallorca Files adlı dizide Azra Bolat karakterini canlandırmıştır.

Hazar Ergüçlü oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik ve senaristlik de yapmaktadır. 2018 yılında Kelebek adında bir kısa film yönetmiştir. 2019 yılında ise Kırmızı Oda adlı dizinin bir bölümünde yönetmenlik yapmıştır.

Hazar Ergüçlü 2016 yılında Serkan Altunorak ile evlenmiştir. 2019 yılında boşanmışlardır.

Hazar Ergüçlü başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken bir oyuncudur. Rol aldığı dizi ve filmlerle büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.