,, ,

Hande Erçel ve Burak Deniz tekrar aynı dizide !

Tv-Dünyası 12.10.2022 - 09:38, Güncelleme: 12.10.2022 - 09:38 7483+ kez okundu.
 

Hande Erçel ve Burak Deniz tekrar aynı dizide !

Hande Erçel ve Burak Deniz tekrar aynı dizide !
Bünyesinde olan Disney Plus’ın dev anlaşmalarının ardından Fox Tv ülkemizin önde gelen yapım şirketlerine 10 dizi siparişi verdi. Daha önce “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde beraber rol alan ve Tims&B Productions imzalı “ Yarım Kalan Aşklar ” dizisinden teklif alan Hande Erçel ve Burak Deniz ’in adı aynı yapım şirketinin Fox Tv için hazırlayacağı çoklu kişilik bozukluğunu anlatan “İçimdeki Yabancı” kod adlı proje için geçiyor. ( B. Altuntas )
Hande Erçel ve Burak Deniz tekrar aynı dizide !
Bünyesinde olan Disney Plus’ın dev anlaşmalarının ardından Fox Tv ülkemizin önde gelen yapım şirketlerine 10 dizi siparişi verdi.
Daha önce “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde beraber rol alan ve Tims&B Productions imzalı “ Yarım Kalan Aşklar ” dizisinden teklif alan Hande Erçel ve Burak Deniz ’in adı aynı yapım şirketinin Fox Tv için hazırlayacağı çoklu kişilik bozukluğunu anlatan “İçimdeki Yabancı” kod adlı proje için geçiyor.
( B. Altuntas )
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.