,, ,

Zeynep Bastık Özgür Aras’ı seçti

Müzik 12.10.2022 - 09:20, Güncelleme: 12.10.2022 - 09:20 5930+ kez okundu.
 

Zeynep Bastık Özgür Aras’ı seçti

Zeynep Bastık Özgür Aras’ı seçti
Zeynep Bastık sosyal medya hesabından ünlü iletişimci Özgür Aras ile bir fotoğraf paylaşarak “e bize bir hayırlı olsun o zaman” notuyla yeni iletişim danışmanın sevenlerine duyurdu. Zeynep Bastık’ın tüm Menajerlik, Yapım ve Booking Hizmetleri Hypers New Media tarafından yürütülmeye devam ederken Basın ve İletişim Hizmetleri artık Özgür Aras’a emanet…
Zeynep Bastık Özgür Aras’ı seçti

Zeynep Bastık sosyal medya hesabından ünlü iletişimci Özgür Aras ile bir fotoğraf paylaşarak “e bize bir hayırlı olsun o zaman” notuyla yeni iletişim danışmanın sevenlerine duyurdu.

Zeynep Bastık’ın tüm Menajerlik, Yapım ve Booking Hizmetleri Hypers New Media tarafından yürütülmeye devam ederken Basın ve İletişim Hizmetleri artık Özgür Aras’a emanet…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.