,, ,

Eva Beach Hotel, Türkiye'nin güzel Akdeniz kıyısında açıldı

Seyahat 22.08.2023 - 09:21, Güncelleme: 22.08.2023 - 10:11 19935+ kez okundu.
 

Eva Beach Hotel, Türkiye'nin güzel Akdeniz kıyısında açıldı

Eva Beach Hotel, Akdeniz kıyısında her şey dahil konforlu ve eğlenceli bir tatil sunuyor. Odaları, restoranı, havuzu ve spa’sı ile sizi bekliyor.
Eva Beach Hotel , Türkiye'nin güzel Akdeniz kıyısında yer alan Konaklı , Alanya 'da açıldı. Konaklı merkezine sadece birkaç kilometre mesafede yer alan bu Eva Beach Hotel konforlu ve lüks konaklama seçenekleri sunmaktadır. Eva Beach Hotel müşterilerine her şey dahil hizmet sunmaktadır. Misafirler, konakladıkları süre boyunca yemek, içecek ve diğer aktiviteler için ayrıca ödeme yapmak zorunda kalmazlar. Eva Beach, Türk ve uluslararası mutfakları birleştiren lezzetli yemekler sunan bir restoranı vardır. Eva Beach Hotel 'in konukları, çeşitli aktiviteler ve eğlenceler ile dolu bir tatil geçirebilirler. Eva Beach Hotel bir açık yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk kulübü, ve spa gibi imkanlar bulunmaktadır. Eva Beach sahili, güzel Akdeniz manzarasına sahiptir ve plajda şezlong ve şemsiyeler ücretsiz olarak sunulmaktadır. Eva Beach Hotel 'in odaları, modern ve konforlu bir şekilde dekore edilmiştir. Odalarda klima, minibar, uydu TV ve özel banyo gibi olanaklar mevcuttur. Ayrıca, bazı odalarda balkon veya teras da bulunmaktadır. Eva Beach Hotel Türkiye'nin güzel Akdeniz kıyısında unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaktadır. Konforlu konaklama seçenekleri, her şey dahil hizmetleri ve çeşitli aktiviteleri ile Eva Beach Hotel tatilcilerin ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir seçenektir. Eva Beach Hotel 'in Genel Müdürü, "Türkiye'nin güzel Akdeniz kıyısında unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için Eva Beach Hotel 'i açmaktan heyecan duyuyoruz. Konforlu konaklama seçeneklerimiz, her şey dahil hizmetlerimiz ve çeşitli aktivitelerimiz ile tatilcilerin ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir seçenek olduğumuza inanıyoruz." dedi. Haber: Melek Gözen
Eva Beach Hotel, Akdeniz kıyısında her şey dahil konforlu ve eğlenceli bir tatil sunuyor. Odaları, restoranı, havuzu ve spa’sı ile sizi bekliyor.

Eva Beach Hotel , Türkiye'nin güzel Akdeniz kıyısında yer alan Konaklı , Alanya 'da açıldı. Konaklı merkezine sadece birkaç kilometre mesafede yer alan bu Eva Beach Hotel konforlu ve lüks konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Eva Beach Hotel müşterilerine her şey dahil hizmet sunmaktadır. Misafirler, konakladıkları süre boyunca yemek, içecek ve diğer aktiviteler için ayrıca ödeme yapmak zorunda kalmazlar. Eva Beach, Türk ve uluslararası mutfakları birleştiren lezzetli yemekler sunan bir restoranı vardır.

Eva Beach Hotel 'in konukları, çeşitli aktiviteler ve eğlenceler ile dolu bir tatil geçirebilirler. Eva Beach Hotel bir açık yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk kulübü, ve spa gibi imkanlar bulunmaktadır. Eva Beach sahili, güzel Akdeniz manzarasına sahiptir ve plajda şezlong ve şemsiyeler ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Eva Beach Hotel 'in odaları, modern ve konforlu bir şekilde dekore edilmiştir. Odalarda klima, minibar, uydu TV ve özel banyo gibi olanaklar mevcuttur. Ayrıca, bazı odalarda balkon veya teras da bulunmaktadır.

Eva Beach Hotel Türkiye'nin güzel Akdeniz kıyısında unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaktadır. Konforlu konaklama seçenekleri, her şey dahil hizmetleri ve çeşitli aktiviteleri ile Eva Beach Hotel tatilcilerin ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir seçenektir.

Eva Beach Hotel 'in Genel Müdürü, "Türkiye'nin güzel Akdeniz kıyısında unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için Eva Beach Hotel 'i açmaktan heyecan duyuyoruz. Konforlu konaklama seçeneklerimiz, her şey dahil hizmetlerimiz ve çeşitli aktivitelerimiz ile tatilcilerin ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir seçenek olduğumuza inanıyoruz." dedi.

Haber: Melek Gözen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.