,, ,

Yalancı doğum sancısı nasıl olur?

Sağlık 22.08.2023 - 10:05, Güncelleme: 22.08.2023 - 10:05 6644+ kez okundu.
 

Yalancı doğum sancısı nasıl olur?

Yalancı doğum sancısı nasıl olur?
Yalancı doğum sancısı , gerçek doğum sancılarına benzer ancak daha düzensiz ve daha az ağrılıdır. Yalancı doğum sancısı, genellikle doğumun yaklaştığına işaret eden bir belirtidir. Yalancı doğum sancıları, genellikle hamileliğin 37. haftasından sonra başlar ve doğuma kadar devam edebilir. Yalancı doğum sancısı , aşağıdaki belirtilerle karakterize edilir: Karın bölgesinde düzensiz ve ağrılı kasılmalar Kasılmaların süresi genellikle 30 saniyeden kısadır Kasılmalar arasında genellikle 5-10 dakikalık aralık vardır Kasılmalar, giderek şiddetlenmez Yalancı doğum sancısı , gerçek doğum sancılarına göre daha az ağrılıdır ve genellikle daha düzensizdir. Yalancı doğum sancısı , genellikle doğumun yaklaştığına işaret eden bir belirtidir ancak mutlaka doğumun başladığı anlamına gelmez. Yalancı doğum sancısı ile karşılaşırsanız, aşağıdakileri yapabilirsiniz: Rahat bir pozisyonda dinlenin Sıcak suyla duş alın veya banyo yapın Yürüyüş yapın Dinlendirici müzik dinleyin Sıcak bir içecek için Doktorunuzu bilgilendirin Eğer yalancı doğum sancıları, gerçek doğum sancıları gibi hissediyorsa ve kasılmalar giderek şiddetleniyorsa, doktorunuzu bilgilendirin.
Yalancı doğum sancısı nasıl olur?

Yalancı doğum sancısı , gerçek doğum sancılarına benzer ancak daha düzensiz ve daha az ağrılıdır. Yalancı doğum sancısı, genellikle doğumun yaklaştığına işaret eden bir belirtidir. Yalancı doğum sancıları, genellikle hamileliğin 37. haftasından sonra başlar ve doğuma kadar devam edebilir.

Yalancı doğum sancısı , aşağıdaki belirtilerle karakterize edilir:

  • Karın bölgesinde düzensiz ve ağrılı kasılmalar
  • Kasılmaların süresi genellikle 30 saniyeden kısadır
  • Kasılmalar arasında genellikle 5-10 dakikalık aralık vardır
  • Kasılmalar, giderek şiddetlenmez

Yalancı doğum sancısı , gerçek doğum sancılarına göre daha az ağrılıdır ve genellikle daha düzensizdir. Yalancı doğum sancısı , genellikle doğumun yaklaştığına işaret eden bir belirtidir ancak mutlaka doğumun başladığı anlamına gelmez.

Yalancı doğum sancısı ile karşılaşırsanız, aşağıdakileri yapabilirsiniz:

  • Rahat bir pozisyonda dinlenin
  • Sıcak suyla duş alın veya banyo yapın
  • Yürüyüş yapın
  • Dinlendirici müzik dinleyin
  • Sıcak bir içecek için
  • Doktorunuzu bilgilendirin

Eğer yalancı doğum sancıları, gerçek doğum sancıları gibi hissediyorsa ve kasılmalar giderek şiddetleniyorsa, doktorunuzu bilgilendirin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.