,, ,

En Ünlü Mücevher Hırsızı Doris Payne'in Hikayesi

Genel Kültür 19.08.2023 - 14:33, Güncelleme: 19.08.2023 - 14:33 6480+ kez okundu.
 

En Ünlü Mücevher Hırsızı Doris Payne'in Hikayesi

En Ünlü Mücevher Hırsızı Doris Payne'in Hikayesi
Doris Payne , 1925 yılında ABD'nin Ohio eyaletinde doğdu. Ailesi yoksul bir aileydi ve Doris Payne , çocukken sık sık açlık çektiğini söylemiştir. Doris Payne , 15 yaşındayken ilk mücevher hırsızlığını yaptı. Bir mağazadan bir kolye çaldı ve kolyenin parasıyla bir yemek yedi. Doris Payne , o günden sonra mücevher hırsızlığı yapmaya devam etti. Doris Payne , 70 yılı aşkın süre boyunca mücevher hırsızlığı yaptı. Bu süre zarfında, dünyanın en ünlü mücevher mağazalarından bazılarından milyonlarca dolarlık mücevher çaldı. Doris Payne , genellikle yaşlı ve zengin kadınlar gibi görünerek mücevher mağazalarına giriyordu. Mücevherleri denemek için izin istiyordu ve ardından mağazadan kaçıyordu. Doris Payne , çok zeki ve kurnaz bir hırsızdı ve polis tarafından yakalanması çok zordu. Doris Payne , 2013 yılında 88 yaşındayken son kez tutuklandı. Doris Payne , mücevher hırsızlığından suçlu bulundu ve 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Payne, 2018 yılında hapisten çıktı. Doris Payne , mücevher hırsızlığı yaptığı için çok eleştirildi. Ancak, bazı insanlar Doris Payne 'i bir kahraman olarak görüyor. Doris Payne 'in, yoksulluk ve açlıkla mücadele eden insanlar için bir ilham kaynağı olduğu söyleniyor. Doris Payne , 2019 yılında 94 yaşındayken hayatını kaybetti.
En Ünlü Mücevher Hırsızı Doris Payne'in Hikayesi

Doris Payne , 1925 yılında ABD'nin Ohio eyaletinde doğdu. Ailesi yoksul bir aileydi ve Doris Payne , çocukken sık sık açlık çektiğini söylemiştir. Doris Payne , 15 yaşındayken ilk mücevher hırsızlığını yaptı. Bir mağazadan bir kolye çaldı ve kolyenin parasıyla bir yemek yedi. Doris Payne , o günden sonra mücevher hırsızlığı yapmaya devam etti.

Doris Payne , 70 yılı aşkın süre boyunca mücevher hırsızlığı yaptı. Bu süre zarfında, dünyanın en ünlü mücevher mağazalarından bazılarından milyonlarca dolarlık mücevher çaldı. Doris Payne , genellikle yaşlı ve zengin kadınlar gibi görünerek mücevher mağazalarına giriyordu. Mücevherleri denemek için izin istiyordu ve ardından mağazadan kaçıyordu. Doris Payne , çok zeki ve kurnaz bir hırsızdı ve polis tarafından yakalanması çok zordu.

Doris Payne , 2013 yılında 88 yaşındayken son kez tutuklandı. Doris Payne , mücevher hırsızlığından suçlu bulundu ve 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Payne, 2018 yılında hapisten çıktı.

Doris Payne , mücevher hırsızlığı yaptığı için çok eleştirildi. Ancak, bazı insanlar Doris Payne 'i bir kahraman olarak görüyor. Doris Payne 'in, yoksulluk ve açlıkla mücadele eden insanlar için bir ilham kaynağı olduğu söyleniyor. Doris Payne , 2019 yılında 94 yaşındayken hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.