,, ,

Emir Can İğrek'in Mersin konserleri büyük ilgi gördü

Müzik 28.08.2023 - 09:13, Güncelleme: 28.08.2023 - 09:13 9964+ kez okundu.
 

Emir Can İğrek'in Mersin konserleri büyük ilgi gördü

Emir Can İğrek, Mersin’de iki gece dolu dolu konser verdi. “Ali Cabbar” şarkısıyla coşan hayranları, konser alanını doldurdu.
“ Ali Cabbar ” şarkısıyla ülke gündeminin zirvesine yerleşen Emir Can İğrek Mersin’de iki gece üst üste konser verdi. Mersinlilerin Emir Can İğrek sevgisi konser alanına sığmadı!   Yeni albümü “Parti İptal” ile listelerde fırtınalar estiren Emir Can İğrek “ Ali Cabbar ” şarkısının popüler olmasıyla hayran kitlesini daha da büyüttü. Türkiye’nin dört bir yanından konsere çağrılan Emir Can İğrek yazı sahneden sahneye koşarak geçiriyor. Emir Can İğrek hafta sonu cumartesi ve pazar akşamları Mersin Jolly Joker’de üst üste iki konser verdi.   Emir Can İğrek’in 26 Ağustos’taki Mersin Jolly Joker konserinin duyurusu yapılır yapılmaz biletler tükenmişti. Yoğun istek üzerine ertesi gün için bir konser daha düzenlenmişti. O gecenin biletleri de yok sattı! İğrek hafta sonu Mersinli hayranlarıyla buluştu. İki konserde de iğne atsan yere düşmeyecek bir kalabalık vardı. Mersinlilerin Emir Can İğrek sevgisi konser alanına sığmadı.   Yaz konserlerine hız kesmeden devam edecek olan Emir Can İğrek farklı şehirlerde hayranlarıyla buluşacak.
Emir Can İğrek, Mersin’de iki gece dolu dolu konser verdi. “Ali Cabbar” şarkısıyla coşan hayranları, konser alanını doldurdu.

Ali Cabbar ” şarkısıyla ülke gündeminin zirvesine yerleşen Emir Can İğrek Mersin’de iki gece üst üste konser verdi. Mersinlilerin Emir Can İğrek sevgisi konser alanına sığmadı!
 
Yeni albümü “Parti İptal” ile listelerde fırtınalar estiren Emir Can İğrek Ali Cabbar ” şarkısının popüler olmasıyla hayran kitlesini daha da büyüttü. Türkiye’nin dört bir yanından konsere çağrılan Emir Can İğrek yazı sahneden sahneye koşarak geçiriyor. Emir Can İğrek hafta sonu cumartesi ve pazar akşamları Mersin Jolly Joker’de üst üste iki konser verdi.
 
Emir Can İğrek’in 26 Ağustos’taki Mersin Jolly Joker konserinin duyurusu yapılır yapılmaz biletler tükenmişti. Yoğun istek üzerine ertesi gün için bir konser daha düzenlenmişti. O gecenin biletleri de yok sattı! İğrek hafta sonu Mersinli hayranlarıyla buluştu. İki konserde de iğne atsan yere düşmeyecek bir kalabalık vardı. Mersinlilerin Emir Can İğrek sevgisi konser alanına sığmadı.
 
Yaz konserlerine hız kesmeden devam edecek olan Emir Can İğrek farklı şehirlerde hayranlarıyla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.