,, ,

E-ihracat Platformu Envoyo’nun Yeni CEO’su Borga Es Oldu

İş Dünyası 01.04.2024 - 16:17, Güncelleme: 01.04.2024 - 16:17 5448+ kez okundu.
 

E-ihracat Platformu Envoyo’nun Yeni CEO’su Borga Es Oldu

Envoyo, KOBİ’lerin global pazarda satış yapmasını ve markalarını dünya çapında tanınır hale getirmesini sağlayan bir platform. Borga Es, şirketin yeni CEO’su oldu
Uçtan uca e-ihracat hizmetleri sunan ve hedeflenen pazarlarda KOBİ’lerin satış yapmasına aynı zamanda markasını dünya çapında bilinir hale getirmesine olanak sağlayan Envoyo ’da bir atama gerçekleşti. Envoyo’dan yapılan açıklamaya göre Borga Es , markanın yeni CEO’su oldu. Yurt dışında e-ticaret yapmak için gerekli tüm e-ticaret ve e-ihracat hizmetlerinin bir araya geldiği global e-ticaret hizmet platformu Envoyo’da üst düzey bir atama gerçekleştirildi. 2021 yılının Haziran ayında Envoyo’yu kuran Borga Es, firmada artık CEO olarak bayrağı devir aldı.   Borga Es Kimdir? CBI Logistics Consultancy, CBI Innovations ve CBI Transport’un Kurucusu ve 25 yılı aşkın deneyime sahip girişimci, yatırımcı ve iş insanı olarak lojistik çözümleri, uluslararası ticaret, e-ihracat çözümleri ve yönetimi üzerine odaklanmıştır. Uçtan uca lojistik süreçlerine hâkim bir iş insanı olarak lojistiğin temellerini yenilikçi bir yaklaşımla harmanlama fırsatı bulmuş ve bu harmanı e-ihracat ve e-ticarette lojistik çözümleri konusunda hayata geçirmiştir. Ayrıca uluslararası ticaret ve gayrimenkul geliştirme alanlarında da yatırımları vardır.   Hem Işık Lisesi hem de Bilkent Üniversitesi mezun derneklerine üyelikleri; EO Global  girişimci derneğine üyeliği, aynı zamanda İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü ve Levent Tenis Kulübü gibi spor kulüplerine üyelikleri bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ve Deniz Ticaret Odası üyesidir.
Envoyo, KOBİ’lerin global pazarda satış yapmasını ve markalarını dünya çapında tanınır hale getirmesini sağlayan bir platform. Borga Es, şirketin yeni CEO’su oldu

Uçtan uca e-ihracat hizmetleri sunan ve hedeflenen pazarlarda KOBİ’lerin satış yapmasına aynı zamanda markasını dünya çapında bilinir hale getirmesine olanak sağlayan Envoyo ’da bir atama gerçekleşti. Envoyo’dan yapılan açıklamaya göre Borga Es , markanın yeni CEO’su oldu.

Yurt dışında e-ticaret yapmak için gerekli tüm e-ticaret ve e-ihracat hizmetlerinin bir araya geldiği global e-ticaret hizmet platformu Envoyo’da üst düzey bir atama gerçekleştirildi. 2021 yılının Haziran ayında Envoyo’yu kuran Borga Es, firmada artık CEO olarak bayrağı devir aldı.

 

Borga Es Kimdir?

CBI Logistics Consultancy, CBI Innovations ve CBI Transport’un Kurucusu ve 25 yılı aşkın deneyime sahip girişimci, yatırımcı ve iş insanı olarak lojistik çözümleri, uluslararası ticaret, e-ihracat çözümleri ve yönetimi üzerine odaklanmıştır.

Uçtan uca lojistik süreçlerine hâkim bir iş insanı olarak lojistiğin temellerini yenilikçi bir yaklaşımla harmanlama fırsatı bulmuş ve bu harmanı e-ihracat ve e-ticarette lojistik çözümleri konusunda hayata geçirmiştir. Ayrıca uluslararası ticaret ve gayrimenkul geliştirme alanlarında da yatırımları vardır.

 

Hem Işık Lisesi hem de Bilkent Üniversitesi mezun derneklerine üyelikleri; EO Global  girişimci derneğine üyeliği, aynı zamanda İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü ve Levent Tenis Kulübü gibi spor kulüplerine üyelikleri bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ve Deniz Ticaret Odası üyesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.