,, ,

Dilek Taşı Çarşamba Akşamlarına Taşınıyor

Tv-Dünyası 24.10.2023 - 14:28, Güncelleme: 24.10.2023 - 14:31 6634+ kez okundu.
 

Dilek Taşı Çarşamba Akşamlarına Taşınıyor

Kanal D’nin sevilen dizisi Dilek Taşı, yayın gününü Çarşamba’ya alıyor. Yeni bölümde Figen, Cemre’nin sırrını öğreniyor.
Kanal D 'nin sevilen dizisi Dilek Taşı , yayın gününü değiştiriyor. Perşembe akşamları ekrana gelen dizi, 25 Ekim Çarşamba gününden itibaren her çarşamba akşamı saat 20.00'de izleyicileriyle buluşacak. Dilek Taşı'nın yeni bölümünde Figen, Ömer'den Cemre'nin böbreği için köşke getirildiği gerçeğini öğrenir. Bu gerçeği öğrenen Figen, Macide ile yüzleşmeye karar verir. Figen, Cemre'yi kurtarmak için ne yapacak? Macide ise ortaya çıkan bu sırrın ardından Sinan'ı nasıl kurtaracaktır? Dizi, başrollerini Salih Bademci , Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay 'ın paylaştığı oyuncu kadrosuyla her çarşamba akşamı Kanal D'de...
Kanal D’nin sevilen dizisi Dilek Taşı, yayın gününü Çarşamba’ya alıyor. Yeni bölümde Figen, Cemre’nin sırrını öğreniyor.

Kanal D 'nin sevilen dizisi Dilek Taşı , yayın gününü değiştiriyor. Perşembe akşamları ekrana gelen dizi, 25 Ekim Çarşamba gününden itibaren her çarşamba akşamı saat 20.00'de izleyicileriyle buluşacak.

Dilek Taşı'nın yeni bölümünde Figen, Ömer'den Cemre'nin böbreği için köşke getirildiği gerçeğini öğrenir. Bu gerçeği öğrenen Figen, Macide ile yüzleşmeye karar verir. Figen, Cemre'yi kurtarmak için ne yapacak? Macide ise ortaya çıkan bu sırrın ardından Sinan'ı nasıl kurtaracaktır?

Dizi, başrollerini Salih Bademci , Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay 'ın paylaştığı oyuncu kadrosuyla her çarşamba akşamı Kanal D'de...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.