,, ,

Hazal Subaşı kimdir?

Kimdir 26.08.2022 - 16:48, Güncelleme: 26.08.2022 - 16:51 10913+ kez okundu.
 

Hazal Subaşı kimdir?

Adını sen koy dizisinin Zehra’sı, Çukur dizisinin Nehir’i Hazal Subaşı kimdir?
Hazal Subaşı 2 Mayıs 1995 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde eğitim gördü. 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler aldı. Miss Supranational'a katılan ilk Türk kadın oldu. Hazal Subaşı Adını sen koy, Bir umut yeter, Halka, Çukur ve Kasaba Doktoru dizi ve filmlerinde oynadı.Hazal Subaşı 2018 yılında Kıbrıs Havadis Medya yılın en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı. Haber : Melek Gözen
Adını sen koy dizisinin Zehra’sı, Çukur dizisinin Nehir’i Hazal Subaşı kimdir?

Hazal Subaşı 2 Mayıs 1995 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde eğitim gördü. 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler aldı. Miss Supranational'a katılan ilk Türk kadın oldu. Hazal Subaşı Adını sen koy, Bir umut yeter, Halka, Çukur ve Kasaba Doktoru dizi ve filmlerinde oynadı. Hazal Subaşı 2018 yılında Kıbrıs Havadis Medya yılın en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.

Haber : Melek Gözen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.