,, ,

Bolvadin'de 17 yaşındaki genç serinlemek için girdiği gölette hayatını kaybetti

Gündem 24.07.2023 - 10:37, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:39 3026+ kez okundu.
 

Bolvadin'de 17 yaşındaki genç serinlemek için girdiği gölette hayatını kaybetti

Bolvadin'de 17 yaşındaki genç serinlemek için girdiği gölette hayatını kaybetti
Afyonkarahisar 'ın Bolvadin ilçesinde serinlemek için girdiği baraj göletinde boğulan 17 yaşındaki genç için yasa boğuldu. Özburun beldesinde yaşayan Ozan Fişek (17), dün öğle saatlerinde motosikletiyle Özburun Baraj Göletine gitti. Serinlemek amacıyla gölete giren Fişek, bir süre sonra kayboldu. Ailesinin Fişek'e ulaşamaması üzerine durum yetkililere bildirildi. Göletin kenarında Fişek'in motosikleti ile eşyalarının bulunması üzerine bölgeye jandarma, sağlık, AFAD ve Konya İl Emniyet Müdürlüğünden dalgıç ekibi sevk edildi. Dalgıç ekibi, Fişek'in cesedini sudan çıkardı. Gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Bolvadin Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Fişek'in ölüm haberi ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Genç, bugün öğle namazına müteakip Özburun beldesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bolvadin'de 17 yaşındaki genç serinlemek için girdiği gölette hayatını kaybetti

Afyonkarahisar 'ın Bolvadin ilçesinde serinlemek için girdiği baraj göletinde boğulan 17 yaşındaki genç için yasa boğuldu.

Özburun beldesinde yaşayan Ozan Fişek (17), dün öğle saatlerinde motosikletiyle Özburun Baraj Göletine gitti. Serinlemek amacıyla gölete giren Fişek, bir süre sonra kayboldu.

Ailesinin Fişek'e ulaşamaması üzerine durum yetkililere bildirildi. Göletin kenarında Fişek'in motosikleti ile eşyalarının bulunması üzerine bölgeye jandarma, sağlık, AFAD ve Konya İl Emniyet Müdürlüğünden dalgıç ekibi sevk edildi.

Dalgıç ekibi, Fişek'in cesedini sudan çıkardı. Gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Bolvadin Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Fişek'in ölüm haberi ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Genç, bugün öğle namazına müteakip Özburun beldesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.