,, ,

Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı’ndan yeni şampiyonlar yetişiyor

Gündem 24.07.2023 - 10:32, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:35 3132+ kez okundu.
 

Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı’ndan yeni şampiyonlar yetişiyor

Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı’ndan yeni şampiyonlar yetişiyor
Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı, Adana ve Ceyhan ’ın gururu olmaya devam ediyor. Türkiye ve dünyanın farklı yerlerinde düzenlenen güreş yarışmalarında madalyalar kazanan güreşçiler, yeni başarılara imza atmak için ücretsiz güreş kurslarında çalışıyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem , güreşçilere her türlü desteği verdiklerini belirterek, “Güreş kursumuzda yetişecek yeni nesil sporcularımız, ülkemizi gururlandıracak. Buna inancım tam” ifadelerini kullandı. “ATA SPORUMUZU GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ” Güreş kursunda, 41 kiloda Anadolu Yıldızlar Güreş Ligi Şampiyonu Yiğit Hamza Egemen gibi bir çok başarılı ismin çıkacağını söyleyen Başkan Hülya Erdem, “Kurslarımız kesintisiz sürüyor. Çocuklarını güreşe yönlendirmek isteyen aileleri kurs merkezimize davet ediyoruz. Ata sporumuzun gelecek kuşaklara aktarılması için çalışıyoruz” dedi. Başkan Hülya Erdem, güreşçileri ziyaret ederek moral verdi. Milli güreşçi ve Antrenör Mehmet Fatih Karataş, Antrenör Gökhan Egemen, milli takım antrenörlüğü yapan Erdoğan Ali Akkuş ve Sefer Durak’tan oluşan eğitmen kadrosunun çocuklara ve gençlere en iyi eğitimi sağladığını, onları geleceğe hazırladıklarını vurguladı.
Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı’ndan yeni şampiyonlar yetişiyor

Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı, Adana ve Ceyhan ’ın gururu olmaya devam ediyor. Türkiye ve dünyanın farklı yerlerinde düzenlenen güreş yarışmalarında madalyalar kazanan güreşçiler, yeni başarılara imza atmak için ücretsiz güreş kurslarında çalışıyor.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem , güreşçilere her türlü desteği verdiklerini belirterek, “Güreş kursumuzda yetişecek yeni nesil sporcularımız, ülkemizi gururlandıracak. Buna inancım tam” ifadelerini kullandı.

“ATA SPORUMUZU GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ” Güreş kursunda, 41 kiloda Anadolu Yıldızlar Güreş Ligi Şampiyonu Yiğit Hamza Egemen gibi bir çok başarılı ismin çıkacağını söyleyen Başkan Hülya Erdem, “Kurslarımız kesintisiz sürüyor. Çocuklarını güreşe yönlendirmek isteyen aileleri kurs merkezimize davet ediyoruz. Ata sporumuzun gelecek kuşaklara aktarılması için çalışıyoruz” dedi.

Başkan Hülya Erdem, güreşçileri ziyaret ederek moral verdi. Milli güreşçi ve Antrenör Mehmet Fatih Karataş, Antrenör Gökhan Egemen, milli takım antrenörlüğü yapan Erdoğan Ali Akkuş ve Sefer Durak’tan oluşan eğitmen kadrosunun çocuklara ve gençlere en iyi eğitimi sağladığını, onları geleceğe hazırladıklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.