,, ,

Bilecik’in Yeni Valisi Şefik Aygöl

Gündem 10.08.2023 - 09:58, Güncelleme: 10.08.2023 - 09:58 3278+ kez okundu.
 

Bilecik’in Yeni Valisi Şefik Aygöl

Bilecik’in Yeni Valisi Şefik Aygöl
Resmi Gazete ’de yayımlanan kararnameyle Bilecik Valiliği’ne Kırklareli Vali Yardımcısı Şefik Aygöl atandı. Şefik Aygöl , 1974 yılında Konya’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1998 yılında kaymakam adayı olarak göreve başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2019 yılında Kırklareli Vali Yardımcısı olarak atandı. Evli ve iki çocuk babası olan Aygöl, İngilizce bilmektedir. Şefik Aygöl ’ün atamasıyla birlikte Bilecik’in eski valisi Bilal Şentürk ise merkeze alındı. Şentürk, 2019 yılından beri Bilecik Valiliği görevini yürütüyordu. Şentürk’ün yerine gelen Aygöl, önümüzdeki günlerde görevine başlamak üzere Bilecik’e gelecek. Bilecik hakkında bilgi Bilecik, Türkiye’nin Marmara Bölgesi’nde yer alan bir ildir. Nüfusu 2020 yılı itibarıyla 219 bin 427’dir. İlin merkezi Bilecik şehridir. Bilecik, tarihi ve doğal güzellikleriyle önemli bir turizm potansiyeline sahiptir. İlde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi, Şeyh Edebali Türbesi, Osman Gazi Köprüsü, Söğüt Müzesi gibi yerler ziyaretçilerin ilgisini çekmektedir.
Bilecik’in Yeni Valisi Şefik Aygöl

Resmi Gazete ’de yayımlanan kararnameyle Bilecik Valiliği’ne Kırklareli Vali Yardımcısı Şefik Aygöl atandı. Şefik Aygöl , 1974 yılında Konya’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1998 yılında kaymakam adayı olarak göreve başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2019 yılında Kırklareli Vali Yardımcısı olarak atandı. Evli ve iki çocuk babası olan Aygöl, İngilizce bilmektedir.

Şefik Aygöl ’ün atamasıyla birlikte Bilecik’in eski valisi Bilal Şentürk ise merkeze alındı. Şentürk, 2019 yılından beri Bilecik Valiliği görevini yürütüyordu. Şentürk’ün yerine gelen Aygöl, önümüzdeki günlerde görevine başlamak üzere Bilecik’e gelecek.

Bilecik hakkında bilgi

Bilecik, Türkiye’nin Marmara Bölgesi’nde yer alan bir ildir. Nüfusu 2020 yılı itibarıyla 219 bin 427’dir. İlin merkezi Bilecik şehridir. Bilecik, tarihi ve doğal güzellikleriyle önemli bir turizm potansiyeline sahiptir. İlde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi, Şeyh Edebali Türbesi, Osman Gazi Köprüsü, Söğüt Müzesi gibi yerler ziyaretçilerin ilgisini çekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.