,, ,

Bayburt’un Yeni Valisi Mustafa Eldivan

Gündem 10.08.2023 - 09:56, Güncelleme: 10.08.2023 - 09:57 3214+ kez okundu.
 

Bayburt’un Yeni Valisi Mustafa Eldivan

Bayburt’un Yeni Valisi Mustafa Eldivan
Resmi Gazete ’de yayımlanan kararnameyle Bayburt Valiliği’ne Kırşehir Valisi Mustafa Eldivan atandı.  Mustafa Eldivan , 1973 yılında Konya’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1997 yılında kaymakam adayı olarak göreve başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında Kırşehir Valisi olarak atandı. Evli ve üç çocuk babası olan Eldivan, İngilizce bilmektedir.  Mustafa Eldivan’ın atamasıyla birlikte Bayburt’un eski valisi Cüneyt Epcim ise merkeze alındı. Epcim, 2019 yılından beri Bayburt Valiliği görevini yürütüyordu. Epcim’in yerine gelen Eldivan, önümüzdeki günlerde görevine başlamak üzere Bayburt’a gelecek. Bayburt hakkında bilgi Bayburt, Türkiye’nin Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yer alan bir ildir. Nüfusu 2020 yılı itibarıyla 82 bin 274’tür. İlin merkezi Bayburt şehridir. Bayburt, tarihi ve doğal güzellikleriyle önemli bir turizm potansiyeline sahiptir. İlde bulunan Bayburt Kalesi, Aydıntepe Yeraltı Şehri, Baksı Müzesi, Kop Dağı Kayak Merkezi gibi yerle
Bayburt’un Yeni Valisi Mustafa Eldivan

Resmi Gazete ’de yayımlanan kararnameyle Bayburt Valiliği’ne Kırşehir Valisi Mustafa Eldivan atandı.   Mustafa Eldivan , 1973 yılında Konya’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1997 yılında kaymakam adayı olarak göreve başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında Kırşehir Valisi olarak atandı. Evli ve üç çocuk babası olan Eldivan, İngilizce bilmektedir.

 Mustafa Eldivan’ın atamasıyla birlikte Bayburt’un eski valisi Cüneyt Epcim ise merkeze alındı. Epcim, 2019 yılından beri Bayburt Valiliği görevini yürütüyordu. Epcim’in yerine gelen Eldivan, önümüzdeki günlerde görevine başlamak üzere Bayburt’a gelecek.

Bayburt hakkında bilgi

Bayburt, Türkiye’nin Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yer alan bir ildir. Nüfusu 2020 yılı itibarıyla 82 bin 274’tür. İlin merkezi Bayburt şehridir. Bayburt, tarihi ve doğal güzellikleriyle önemli bir turizm potansiyeline sahiptir. İlde bulunan Bayburt Kalesi, Aydıntepe Yeraltı Şehri, Baksı Müzesi, Kop Dağı Kayak Merkezi gibi yerle

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.